Cinci modele noi Mercedes-Benz la Salonul de la Detroit 2015

Mercedes-Benz la Salonul de la Detroit 2015
,
2.31K 0

Mercedes va domina ediția 2015 a Salonului Auto de la Detroit cu cinci noi modele.

Nu este ușor de ales care va fi cea mai importantă noutate Mercedes-Benz de la Salonul Auto de la Detroit care va debuta pe 12 ianuarie.

  1. Noi am paria pe noua linie de modele AMG Sport Line ca una dintre cele mai importante noutăți. Pentru prima oară în istoria AMG, gama AMG va consta din două linii diferite de modele. Între modelele normale Mercedes-Benz și cele de top AMG, Mercedes-Benz va oferi o ”soluție de mijloc”: putere mai mare decât la modelele normale, tracțiune integrală standard și elemente specifice pentru trenul de rulare și sistemul de frânare de la modelele clasice AMG, conform cu specificația anunțată de Daimler.
    Citiți mai multe despre noua linie AMG Sport Line
    Mercedes AMG Sport Line

Cu AMG Sport Line, Mercedes-AMG intenționează să dubleze vânzările în următorii 3 ani iar pe de altă parte, noua linie de produse  va aduce o contribuție importantă la reducerea consumului de flotă a brandului AMG.

După cum arată și primul teaser, primele două modele ale noii game AMG Sport Line vor fi C 450 AMG și GLE 450 AMG. După cum Mercedes a anunțat deja,  GLE 450 AMG va fi propulsat de un motor V6 bi-turbo de 3 litri cu 367 CP și 520 Nm cuplat cu noua transmisie automată cu 9 trepte 9G-Tronic. Al doilea model va fi C 450 AMG și se speculează că va avea o putere maximă de 420 CP, cu 90 CP mai puțin decât cei 510 CP ai  noului C 63 AMG.

  1. Mercedes GLE coupe este o altă noutate crucială pentru Mercedes-Benz din două motive: este primul SUV coupe în gama Mercedes-Benz și astfel devine primul competitor pentru BMW X6 iar în al doilea rând, Mercedes-Benz va introduce pe GLE Coupe trenul de rulare adaptiv combinat cu suspensia Airmatic care dispune de cinci programe, soluție tehnică ce va fi preluată și de GLE facelift, succesorul actualului ML.
    Citește prezentarea în detaliu a noului Mercedes-Benz GLE Coupe 

    Mercedes-Benz GLE Coupé (2014)

După primul drive test realizat în postura de pasager de către colegii de la Auto Bild Germania, GLE Coupe oferă mai mult loc la cap și la genunchi în spate decât X6 și este mai confortabil.

  1. Mercedes GLS facelift va înlocui actualul GL, ocazie cu care va primi noul nume GLS, conform noii logistici de denumiri, care va sugera că acest SUV de lux face parte din familia Clasei S. Există zvonuri care anunță că pe baza lui GLS Mercedes va dezvolta al doilea model Mercedes-Maybach după cel derivat din limuzina Clasa S. Ar fi un pas logic datorită faptului că GLS va aparține familiei Clasei S.
    Citește mai multe despre viitorul Mercedes GLSMercedes-GLS-Facelift-002
  2. CLA Shooting Brake este versiunea shooting brake a limuzinei CLA, ideea dezvoltării acestui model venind de la fratele mai mare CLS Shooting Brake derivat din CLS. Chiar dacă versiunile break nu sunt prea apreciate în SUA, sunt informații care anunță că Mercedes va lansa acest model la Detroit pentru a profita de succesul enorm al limuzinei CLA în SUA.
    Citește prezentarea în detaliu a noului Mercedes-Benz CLA Shooting Brake 

    Mercedes-Benz CLA 250 4MATIC Shooting Brake (X117) 2014

 

Comentati?

Your email address will not be published.