Embrace în Mercedes

Sistemul Mercedes-Benz Mbrace
,
2.03K 0

Mercedes-Benz mbrace este sistemul care poate apela numărul de urgență în caz de accident, care îți poate urmări copiii când pleacă la volan și care poate să-ți protejeze mașina de hoți și de valeții care se îndrăgostesc de ea. Mercedes-Benz a început să instaleze sistemul mbrace pe modelele sale încă din 2009, dar continua să-l modernizeze. Cei care dețin acest sistem trebuie doar să facă o vizită la un dealer Mercedes-Benz ca să le fie instalate cele mai recente update-uri.

A început ca dotare standard la toate Mercedes-urile, excepție făcînd GLK, Clasa C, SLK și noul Clasa E Coupe, la care a fost oferit ca opțiune. Abonarea la acest serviciu este gratuită pentru primele șase luni, dar costă 280 de dolari pe ani, odată ce perioada de grație s-a încheiat. 20 de dolari în plus în fiecare lună acoperă și mentenanța.

 

 mbrace – Îngerul păzitor

Sistemul mbrace ia măsuri pentru tine. Mașina ta apelează automat numărul de urgență dacă un airbag sau un senzor al centurii este activat. Pur și simplu, sistemul sună atunci când tu nu poți. Poate chiar să transmit automat locația și modelul.

În condiții de traffic normal, o voce care este la distanță de o atingere de buton, poate oferi informații despre semnele de circulație și despre martorii de pe bord. Sistemul include și funcția Roadside Assistance, care poate alerta tehnicienii contactînd un call center. Specialiștii vor ști exact unde ești citind locația transmisă de GPS-ul tău.

mbrace – Babysitter-ul

Probabil că ai avut un atac de panică atunci când adolescentul tău a plecat pentru prima data cu mașina. Cu mbrace, nu trebuie să-ți mai faci griji. Îți va proteja tânărul șofer atunci când tu nu poți, chiar dacă asta înseamnă să te transforme într-un adevărat detectiv. Asta și trebuie să fie părinții, nu-I așa? Cu mbrace, poți delimita zonele, poți fi anunțat când mașina ta pleacă din zona aleasă de tine și te poate anunța și când fiul tău calcă prea tare pedala de accelerație.

mbrace – Polițistul

Hoții au pus ochii pe mașina ta. Cu siguranță vor avea o surpriză. Dacă mașina pleacă din parcare fără tine, sistemul GPS integrat poate ajuta poliția să o localizeze, să o recupereze și să-I ducă pe infractori în spatele gratiilor. Dacă uiți vreodată să-ți închizi mașina, poți face asta și când nu se află în raza telecomenzii, cu ajutorul smart phone-ului tău.

Dacă ești îngrijorat atunci când lași un valet să-ți parcheze Mercedes-ul, mbrace te va ajuta să fii mai relaxat. Poți seta online limite virtuale cu ajutorul telefonului și poți fi anunțat dacă mașina ta de lux încalcă regulile pe care le-ai impus. Mbrace îți poate apela telefonul, îți poate da un sms sau un email, dacă mașina ta pleacă fără tine.

 

Comentati?

Your email address will not be published.