Mercedes-AMG GT Coupe – spionat oficial. Arată ca în jocurile video cu mașini!

,
4.34K 0

Mercedes-AMG a publicat o serie de fotografii oficiale cu super limuzina cu patru uși la dezvoltarea căreia lucrează de mai bine de un an de zile. Vom vedea mașina care poartă denumirea Mercedes-AMG GT Coupe pe 6 martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Mercedes pare să arate totul, dar, de fapt, nu face decât să ascundă totul, prin publicarea unor imagini teaser ale noii sale creații. Mașina apare purtând un strat gros de camuflaj, făcând imposibilă identificarea detaliilor de design. Putem ghici însă că sub camuflajul care o face să arate ca bolizii din jocurile video, se ascunde o siluetă aerodinamică, ce aleargă pe jante supradimensionate. În partea din față, se remarcă grila Panamericana, deja familiară, cu lamele verticale care sprijină logo-ul cu stea în trei colțuri. Sub aceasta, se regăsesc prize de aer cu elemente aerodinamice, așa cum am văzut la Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT Coupe (5)

MAI MULTE FOTOGRAFII

La capătul opus, Mercedes-AMG a pregătit un sistem cu patru țevi de evacuare, stopuri LED înguste și alungite și un eleron activ, care se ridică automat la viteze mari.

Mașina a fost supusă unor teste intense, iar fotografiile o arată pe drumuri extra-urbane, în zone metropolitane, dar și pe circuit, constructorul din Affalterbach subliniindu-i astfel versatilitatea.

Limuzina cu patru uși ascunde sub capotă motorul companiei: o unitate V8 twin-turbo de 4.0 litri. Cei de la AMG nu au anunțat, deocamdată ce putere va dezvolta propulsorul care este capabil de 610 cai putere în cazul lui Mercedes-AMG E 63 S.

Mercedes-AMG GT Coupe se va lua la trântă cu vedeta segmentului, Porsche Panamera.

Comentati?

Your email address will not be published.