Vedeta din Transformers, Mercedes-AMG GT R, pozează pentru fani

,
1.59K 0

Mercedes-AMG GT R, cea mai recentă vedetă care s-a alăturat distribuției din Transformers The Last Knight, a fost filmată pe platourile filmului din Detroit, iar supercar-ul german, cu siguranță, adoră să pozeze pentru fani.

La scurt timp după ce a fost prezentat la Goodwood, Mercedes-AMG GT R se pregătește să-și înceapă cariera la Hollywood într-un stil de zile mari, alăturîndu-se fratelui mai umil, Mercedes-AMG GT S, care a primit deja un rol în Fast 8, următorul episod al franșizei Fast and Furious.

GT R va juca rolul unui Autobot pe nume ‘Drift’, un robot Samurai a cărui voce este asigurată de actorul Ken Watanabe, cunoscut din Batman Begins și Inception. În episodul anterior, Transformers Age of Extinction, Autobotul Drift a fost jucat de un Bugatti Veyron Gran Sport albastru cu negru.

Avînd în vedere slăbiciunea lui Michael Bay pentru efecte speciale cu super-mașini în prim plan, Mercedes-AMG GT R trebuie să se aștepte la o aventură pe cinste, una care ne-ar face fericiți pe noi, fanii Mercedes. Transformers The Last Knight va ajunge în cinematografe anul viitor, pe 23 iunie.

Comentati?

Your email address will not be published.