Magie în Alpi cu Mercedes S 63 AMG

,
2.91K 3

O cafea bună și o dimineață liniștită de weekend nu sunt tocmai cele mai interesante lucruri din lume pentru Amanda Stretton. E pilot de curse, așa că viteza este cea care o face cu adevărat fericită. Așa că Amanda scoate un S 63 AMG la plimbare prin Alpi, cu destinația Kitzbuhel.

Mercedes S63 AMG este mașina care face toate capetele să se întoarcă, nu doar pentru că are un look stilat, dar ci și pnetru că are niște cifre uluitoare, spune Amanda, care stă și la volan, și pe bancheta din spate. în același timp! Poftim? Nu ne spuneți că nu credeți în magie când vorbim despre o mașină cu funcția Magic Body Control.

S63 AMG3

Cu doamna care este journalist auto, prezentator TV și pilot de raliuri, la volan, mașina pornește pe drumurile șerpuite din Alpi. Amanda selectează modul Sport ca să primească tratamentul complet AMG oferit cu generozitate de motorul biturbo de 5.5 litri, care produce 585 CP și ajunge de la 0 – 100 km/h în 4.2 secunde.

Cu două tone care trag mașina în afara curbelor, precizia direcției și ținuta de drum intră în acțiune ca să o impresioneze pe cea care se află la volan. Amanda le numește, pur și simplu, “absolut fenomenale”!

S63 AMG4

Odată ajunsă la Kitzbuhel, coboară din mașină ca să tragă concluziile: “Obiectivul S 63 AMG era să facă o mașină mai puternică, mai ușoară și mai eficientă ca modelul precedent. Toate acestea la un loc oferă și o manevrabilitate superioară. Și pot spun că și-au atins scopul din toate punctele de vedere. Iar această mașină este uluitoare!”

Dar stați puțin, nu vi se pare ceva ciudat? A schimbat cumva mașina pe drum? De ce s-a urcat într-un S 63 AMG argintiu, iar la Kitzbuhel s-a dat jos dintr-unul negru? Și noi care credeam că Magic Body Control nu face acest gen de magie!

Dar am vorbit suficient, haideți să mai și conducem!

Da, e prima femeie pilot din Marea Brianie care a câștigat o cursă de mare distanță la Spa-Francorchamps, învingîndu-și soțul pe circuit. Așa că putem să o credem pe cuvânt când vine vorba de schimbat culori (mașini)!

3 Comments

  • Andreea says:

    Astfel de articole te fac sa visezi. Nu numai masina este exceptionala, dar si peisajele iti taie respiratia. Daca mai esti si fan Mercedes, atunci ai toate sansele sa vrei sa intri in fiecare pe mercedesblog.ro sa vezi cu ce iti mai bucura sufletul. Multumesc!

  • Elena Luchian says:

    Andreea, ne bucuram ca in aceasta dimineata, ne-am baut cafeaua impreuna, sa zicem… in Alpi 🙂 Noi iti multumim!

  • Adi says:

    Poza cu portiera sofer deschisa full res please ?

Comentati?

Your email address will not be published.