“Primii 30 de ani au fost plictisitori fără voi!” Farsa Mercedes vs BMW continuă

,
1.46K 0

“Mulțumim pentru 100 de ani de rivalitate! Primii 30 au fost plictisitori fără voi”, le transmite Mercedes-Benz celor de la BMW, în anul în care rivalii de la Munchen își sărbătoresc centenarul.

După ce le-a trimis angajaților BMW invitația de a vizita muzeul auto de la Stuttgart în mod gratuit, Mercedes-Benz arată un scurt clip prin care le mulțumește rivalilor de 100 de ani, dar le și amintește că Mercedes a apărut cu 30 de ani înaintea lor. Mesajul are oarecum și o tentă de reproș: “Ce v-a luat atât de mult?”

Mesajele vin cu doar câteva ore înainte ca BMW să-și anunțe planurile pentru sărbătorirea celor 100 de ani de existență. Producătorul premium cu stea în frunte celebrează și el, tot anul acesta, 130 de ani de când primul automobil a văzut lumia zilei, sub comanda lui Karl Benz.

“Să închinăm pentru viitorii 100 de ani de rivalitate”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Mercedes-Benz, ca descriere a clipului care are deja aproape jumătate de milion de vizualizări.

Începe să arate ca o farsă făcută de liceeni, nu? Și este atât de distractiv de privit dacă citim printre rânduri!

Happy 100th birthday, BMW! Here’s to another 100 years of competition.

Posted by Mercedes-Benz on Sunday, 6 March 2016

 

Comentati?

Your email address will not be published.