“Primii 30 de ani au fost plictisitori fără voi!” Farsa Mercedes vs BMW continuă
, / 807 0

“Primii 30 de ani au fost plictisitori fără voi!” Farsa Mercedes vs BMW continuă

SHARE
Home Stiri auto Industrie “Primii 30 de ani au fost plictisitori fără voi!” Farsa Mercedes vs BMW continuă

“Mulțumim pentru 100 de ani de rivalitate! Primii 30 au fost plictisitori fără voi”, le transmite Mercedes-Benz celor de la BMW, în anul în care rivalii de la Munchen își sărbătoresc centenarul.

După ce le-a trimis angajaților BMW invitația de a vizita muzeul auto de la Stuttgart în mod gratuit, Mercedes-Benz arată un scurt clip prin care le mulțumește rivalilor de 100 de ani, dar le și amintește că Mercedes a apărut cu 30 de ani înaintea lor. Mesajul are oarecum și o tentă de reproș: “Ce v-a luat atât de mult?”

Mesajele vin cu doar câteva ore înainte ca BMW să-și anunțe planurile pentru sărbătorirea celor 100 de ani de existență. Producătorul premium cu stea în frunte celebrează și el, tot anul acesta, 130 de ani de când primul automobil a văzut lumia zilei, sub comanda lui Karl Benz.

“Să închinăm pentru viitorii 100 de ani de rivalitate”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Mercedes-Benz, ca descriere a clipului care are deja aproape jumătate de milion de vizualizări.

Începe să arate ca o farsă făcută de liceeni, nu? Și este atât de distractiv de privit dacă citim printre rânduri!

Happy 100th birthday, BMW! Here’s to another 100 years of competition.

Posted by Mercedes-Benz on Sunday, 6 March 2016

 

Comentati?

Your email address will not be published.