Păpușa Barbie conduce un Mercedes roz

Mercedes-uri roz
,
4.67K 0

Este seara pe care păpușa Barbie o petrece în oraș. Vă aducem cele mai extravagante modele Mercedes roz văzute vreodată în lume. Bucurați-vă de călătoria ca pasager în mașina lui Barbie.

Mercedes-Benz a fost mereu în topul priorităților oamenilor sobri, cei mai mulți dintre ei alegînd culori convențianale cum ar fi negru, alb, argintiu și uneori roșu. Dar se pare că oricine își poate transforma mașina în ceva țipător, astfel încât noi, cei care privim, să avem nevoie de ochelari de soare. Haideți să vedem cele mai bombastice modele Mercedes personalizate pentru fanii culorii roz.

Și mergem direct în țara extravaganțelor. La Shanghai, în China, un Mercedes SLS AMG arată de parcă o păpușă Barbie și-a vărsat oja pe el. Sperăm totuși că vopseaua mașinii este mai bună ca lacul de unghii.

Pink Mercedes Pink Mercedes

Și vom rămâne la Shanghai pentru o vreme. Rozul este noua obsesie acolo. Acest Mercedes-Benz SLK are bare de protecție, grilă, oglinzi, jante din aliaj, toate roz, ca să gonească ploaia într-o zi de toamnă. Nu ne spuneți că această mașină nu v-a făcut să zâmbiți!

Mercedes roz

Mai roz de atât nu se poate!

Surprins tot în China, dar, de această data, la Beijing, venind direct din tărâmul basmelor, un Mercedes-Benz CLS care bate la ochi, atrage atenția în mulțime și arată ca o gumă de mestecat. Mai puteți fi atenți la circulație când vedeți mașina aceasta rulînd pe lângă dumneavoastră?

Mercedes roz

Frumos în roz?

Și da, în China este un trend. Un Mercedes G 63 AMG roz strălucitor, purtînd cinci de 9 în numărul de înmatriculare, schimbă definiția distracției. Nu ia direcția deșertului, ci ia direcția orașului. Nouă este simbolul dragonului și dragonul aduce noroc în China. Se pare că acest șofer are parte de noroc roz din plin.

Pink Mercedes Pink Mercedes

Oricât de dureros ar putea să pară, chinezii s-au mișcat repede. Noul Mercedes CLA a devenit o panteră roză, care se strecoară prin traficul aglomerat din Macau, evident, nu prea discret. “Rozul a fost dragoste la prima vedere”, spune Aerosmith în hit-ul cu care a câștigat un premiu Grammy. Evident, pentru noi nu a fost dragoste la prima vedere!

Pink Mercedes Pink Mercedes

Ar fi trebuit să păstrăm cea mai bună mașină pentru final. Dar am păstrat-o pe cea mai șocantă pentru ultima poziție. Ne-am aștepta ca un om de afaceri sau vreun șef de stat să coboare dintr-un Mercedes-Benz Clasa S 500. Dar să-l transforme într-un flamingo roz ar ieși din discuție pentru un om care poartă cravat și costum. Domnul sau doamna ar avea mai degrabă nevoie de șlapi.

Pink Mercedes Pink Mercedes

Comentati?

Your email address will not be published.