Autonom Rent-a-Car & Lease a comandat 50 de mașini Mercedes-Benz

,
1.77K 0

Compania de servicii de inchiriere masini si leasing operational Autonom Rent-a-Car & Lease a comandat 50 de autoturisme Mercedes-Benz, evaluate la peste 2,2 milioane de euro fara TVA.

In prima etapa de livrare, care a avut loc recent, Autonom a primit de la dealerul Casa Auto Iași 4 limuzine Clasa E si 15 autoturisme Clasa A.

“Sunt primele unitati ale noului model Clasa E care intra in flota unei companii de servicii de rent-a-car si leasing operational. Sunt masini dotate peste medie. (…) Suntem de asemenea bucurosi ca adaugam la comanda masinile Clasa A, prezente in flota Autonom in 5 culori diferite, fiind vorba si de aceasta data de modele cu echipari superioare”, a declarat Andrei Haidan, director de vanzari Mercedes-Benz la Casa Auto Iasi.

Noile masini ale Autonom vor putea fi inchiriate in orasele Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Craiova, Sibiu, Targu Mures.

In toamna, flota Autonom va fi extinsa si cu modelele GLA si GLC. In afara de Clasa A, nou intrata in flota, Autonom mai detine limuzine Clasa E din modelul anterior, Clasa M, Clasa GLE si Clasa C.

Achizitia de masini premium este una dintre directiile cheie de dezvoltare vizate de Autonom. “Casa Auto Iasi este partenerul nostru de peste patru ani. (…) In 2016, parteneriatul cu Mercedes intra intr-o noua etapa: avem acum in parcul nostru pentru inchirieri si transferuri volume semnificative din majoritatea claselor Mercedes: A, GLA, GLC, C, E si GLE. Extinderea serviciilor in gama premium este o componenta importanta a strategiei noastre de a deveni cel mai relevant furnizor de mobilitate din Romania”, a precizat Dan Stefan, fondator si managing partner Autonom.

Autonom este liderul pietei de inchirieri masini din Romania. Compania ofera servicii de mobilitate pentru persoane fizice si juridice, prin intermediul celei mai extinse retele de inchirieri auto din Romania: 41 de centre in 28 de orase. Principalele servicii ale companiei sunt: inchirieri pe termen scurt si mediu, leasing operational, transferuri cu sofer, inchirierea temporara de flote si servicii de fleet management.

Comentati?

Your email address will not be published.