Mercedes-AMG GT C Roadster aterizează la Paris

,
1.51K 0

Soarele nu mai are răbdare. Roadster-ul Mercedes-AMG GT C, ruda decapotabilă a supercarului AMG GT, va fi dezvăluit la salonul auto de la Paris, în această toamnă (1-16 octombrie).

La ora actuală, programul deja aglomerat Mercedes-AMG GT include versiunile standard, S și R, dar gama se va extinde cu noul roadster. Un model care aduce un omagiu istoriei ilustre scrise de Mercedes în acest segment.

Așa cum era de așteptat, același motor V8 biturbo de 4,0 litri de la AMG GT se va regăsi și sub capota lungă a viitorului roadster. Montarea unui mecanism complex de pliere pentru plafonul textil atrage necesitatea unei ranforsări a suplimentare caroseriei, astfel că sunt șanse ca AMG GT Roadster C să câștige câțiva cai putere în comparație cu Mercedes-AMG GT S (510 CP), pentru a contracara surplusul de greutate. În orice caz, există spațiu suficient între Roadster-ul C în versiunea S și cei 585 CP rezervați vârfului de gamă AMG GT R.

CITIȚI AICI MAI MULTE DESPRE GT R.

Debutul comercial este programat pentru primăvara lui 2017. Acest lucru este indicat de calendarul noutăților Mercedes pentru 2016/2017 dezvăluit de curând. Remarcabilă este denumirea pe care Mercedes a pregătit-o pentru model: AMG GT Roadster C. De la ce vine litera C, este încă neclar. Un Mercedes-AMG GT C Coupe este prezent, de asemenea, în program, cel mai probabil fiind vorba despre o versiune cu patru locuri a actualului AMG GT cu două uși.

Foto: Autobild.de

Comentati?

Your email address will not be published.