Mercedes-AMG E 63 cu 600 CP spionat. Față-n față

,
1.59K 0

Noul Mercedes-AMG E 63 este o mașină pe care, cu siguranță, o așteptați cu cea mai mare nerăbdare. Vârful de gamă E-Class, care ar putea să aibă până la 600 CP, a fost din nou surprins de către fotografii noștri spion.

Ceea ce dezvăluie în premieră acest prototip care poartă un strat gros de camuflaj, sunt detaliile părții frontale, cu grila de mari dimensiuni și prizele de aer ample amplasate mai jos. Pe de altă parte, nu sunt multe elemente care diferențiază noul Mercedes-AMG E 63 de versiunea standard, prezentată în ianuarie la Detroit.

Mercedes-AMG E 63 2016 va fi primul model care va moșteni cea mai tare versiune a motorului V8 AMG, folosind aceeași iterație de 600 CP a motorului de 4,0 litri de la Mercedes-AMG, care ar trebui să propulseze și supercarul Mercedes-AMG GT3 începînd cu 2017.

Până când versiunea Mercedes-AMG GT3 va vedea lumina zilei, viitorul Mercedes-AMG E 63 va deține titlul de cel mai potent vehicul din portofoliul AMG, surclasînd astfel C 63 și AMG GT S.

Mercedes-E63-AMG-005

Mai ușor și mai rapid ca predecesorul său, noul E 63 va marca și debutul cutiei ultra-performante cu nouă trepte de la Mercedes în gama AMG. Evident, inginerii ramurii sportive vor reconfigura setările transmisiei, pentru ca aceasta să se alinieze filosofiei AMG.

Debutul oficial este programat pentru toamnă, iar listele de comenzi se vor deschide înainte de finalul verii.

FOTO: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.