Iese la lumină! Mercedes-Benz C-Class Cabrio arată partea frontală
, / 752 0

Iese la lumină! Mercedes-Benz C-Class Cabrio arată partea frontală

SHARE
Home Mercedes-Benz C-Class Iese la lumină! Mercedes-Benz C-Class Cabrio arată partea frontală

Mercedes-Benz dezvăluie centimetru cu centietru din noul C-Class Cabrio, înaintea debutului oficial al mașinii, care va avea loc săptămâna viitoare la Geneva. Cu câteva minute în urmă, o nouă fotografie alb-negru a noului automobile de vis a ajuns pe internet.

Poza arată Mercedes-ul C-Class Cabriolet cu acoperișul de pânză coborât, furișîndu-se plin de curiozitate, în lumea care îl așteaptă cu brațele deschise. O grilă a radiatorului de tip diamant, prize mari de aer, o capotă frumos sculptată și jantele cu cinci spițe sunt cam tot ce dezvăluie fotografia. Totuși, design-ul părții posterioare a noii decapotabile nu mai este un secret, pentru că, nu mai departe de săptămâna trecută, Mercedes-Benz a arătat-o ieșind discret de sub prelată.

Mercedes-Benz C-Class Cabrio 4

 

În anul “Mașinilor de Vis”, așa cum au denumit cei de la Stuttgart anul 2016, noul C-Class decapotabil se va alătura unei companii selecte, alcătuite din smart fortwo cabrio, SL, SLC și AMG S 65 Cabriolet.

Cel mai probabil, prima versiune prezentată va fi C300, care va veni cu un motor de 2,0 litri cu 4 cilindri, dezvoltînd 241 CP. Dar Mercedes păstrează ce e mai interesant pentru final: versiunile AMG C43 și C63 îi vor călca rapid pe urme, evident, cu un plus de putere sub capotă: un V6 de 3,0 litri cu 367 CP pentru C43 și un V8 biturbo de 4,0 litri, lăudîndu-se cu 500 CP pentru ultra-performantul C63.

O versiune C 350 Plug-In version este așteptată și ea să-și facă apariția ceva mai târziu.

C-Class Cabrio vine cu un acoperiș textil, spre deosebire de rivalul Seria 4 de la BMW, dar asemănîndu-se, în acest sens, cu decapotabila A5 de la Audi.

Prima decapotabilă care poartă insigna C-Class va fi prezentată pe 29 februarie pe internet, dar mașina își va face prima apariție publică 1 martie la Geneva și va ajunge în showroom-uri în toamna viitoare.

Comentati?

Your email address will not be published.