Mercedes-AMG GT C Coupe cu 557 CP sosește anul viitor

,
1.27K 0

Mercedes-AMG GT C Coupe cu 557 CP este oficial. Versiunea cu acoperiș fix a modelului Mercedes-AMG GT C Roadster a fost confirmată pentru 2017 de către șeful AMG, Tobias Moers.

Identic din punt de vedere tehnic cu modelul Roadster C lansat la Paris, Mercedes-AMG GT C umple golul dintre GT S și GT R. La 410 kW (557 CP), puterea maximă a deja familiarului V8 twin-turbo de 4 litri este cu 35 kW (47 CP) peste aceea a lui AMG GT S și cu 20 kW (28 CP) sub ceea ce oferă Mercedes-AMG GT R. Cuplul maxim de 680 Nm este disponibil de la 1900 la 5750 rpm.

Transmisia cu șapte trepte și dublu ambreiaj AMG SPEEDSHIFT DCT primește rapoarte mai generoase, cu excepția treptei a șaptea, mai scurte. Acest lucru echivalează cu o accelerație superioară, dar și o rulare mai facilă.

În versiunea Roadster, sprintul de la zero la 100 km/h este realizat în 3,7 secunde, iar viteza maximă este estimată la 316 km/h. În versiunea Coupe, ne putem aștepta la valori mai bune la ambele capitole, grație masei reduse.

În plus față de suplimentul de putere, GT C utilizează și rafinametele tehnice de la AMG GT R. Șasiul primește sistemul de amortizare continuă variabilă adaptivă și punte spate directoare. Și asta nu e tot! AMG GT C va fi echipat standard cu un diferențial autoblocant electronic pe puntea din spate.

Comentati?

Your email address will not be published.