PARIS LIVE. Mercedes E-Class All-Terrain, break-ul pentru familii active

,
1.91K 0

Mercedes E-Class All-Terrain a fost dezvăluit la Paris cu mare tam-tam. Primul break cu gardă la sol înalțată din istoria Mercedes provoacă la duel Audi A6 Allroad și Volvo V90 Cross Country. VĂ ADUCEM INFORMAȚII LIVE.

“Niciun E-Class nu a fost atât de versatil ca All‑Terrain. Noul model combină design-ul impresionant al unui SUV cu  acel concept inteligent de spațiu tipic modelelor break. Acesta vine la pachet cu o gamă largă de dotări de siguranță inovatoare, dar și cu interiorul Clasei E, câștigător al multor premii”, spune Ola Källenius, membru în Consiliul de Administritrație de la Daimler, responsabil Marketing Mercedes-Benz.

e-class-all-terrain-1-768x432@2x

Noul All-Terrain este practic un break cu o gardă la sol ridicată cu 35 mm, cu arcade evazate ale roților , cu protecții de plastic (inclusiv scuturi suplimentare în față și în spate) și tracțiune integrală 4Matic oferite standard. Grila radiatorului iese in evidență, aceasta înglobând acum două lamele din plastic gri.

De asemenea standard este suspensia pneumatică Air Body Control, care oferă opțiunea de a alege între trei setări diferite pentru garda la sol. În condiții normale, All-Terrain este cu 29 mm mai înalt ca un break obișnuit. 14 mm dintre aceștia sunt datorați jantelor mai mari, iar 15 mm suspensiei. O augmentare cu 35 mm a gărzii la sol este maximum posibil, dar numai la viteze de până la 35 km/h. Garda la sol a lui Mercedes E-Class All-Terrain variază între 121-156 mm.

e-class-all-terrain-6-768x432@2x

De asemenea nou (derivat de la GLE) este programul de rulare All-Terrain aferent sistemului Dynamic Select, care poate optimiza tracțiunea și confortul pe drumuri de calitate proastă. Acesta ajustează ESP-ul și ASC-ul și ridică suspensia până la setarea maximă de 156 mm.

La interior, noul Mercedes E-Class All-Terrain vine cu pedale sport din inox cu protecții din cauciuc și cu logo-ul All-Terrain imprimat pe covorașe și praguri. Dotările standard sunt bazate pe linia de echipare Avantgarde. Habitaclul este decorat cu detalii din aluminium și fibră de carbon. De altfel, All-Terrain este identic la interior cu E-Class T-Modell, inclusiv în privința ecranelor duale TFT de 12,3-inch oferite optional, dar și a suprafețelor touch prezente pe volan.

e-class-all-terrain-4-768x432@2x

All-Terrain își va celebra lansarea pe piață în primăvara lui 2017, în versiune E 220 d 4Matic cu 194 CP. 220 d poate sprinta până la 100 km/h în 8 secunde, atinge o viteză maximă de 232 km/h și are un consum mediu de 5,1 l/100 km. Transmisia cu 9 trepte 9G-Tronic este dotare standard. E 350 d cu șase cilindri și 258 CP se alătura gamei în 2017.

e-class-all-terrain-2-768x432@2x

 

Comentati?

Your email address will not be published.