Smart ForTwo Cabrio va debuta până la finele acestui an

,
2.14K 0

După lansarea comercială a celei de-a treia generații smart ForTwo cu plafon fix, smart plănuiește lansarea fratelui său decapotabil, noul ForTwo Cabrio, la sfârșitul acestui an. 

În comparație cu predecesorul său, Smart ForTwo Cabrio va renunța la soluția montantului C fix, structura de rezistență Tridion fiind acum suficient de solidă. Pavilionul textil amovibil electric va putea fi, astfel, pliat complet în compartimentul destinat bagajelor.

Specificațiile tehnice sunt departe de a fi complete, dar un lucru este sigur: gama de motorizări va fi preluată direct de la modelul cu pavilion fix. În centrul atenției se vor afla două unități pe benzină în trei cilindri, una aspirată (1 litru, 71 CP) și una turbo (0.9 litri, 90 CP).

Premierea noului Smart ForTwo Cabrio va avea loc în această toamnă, cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt. Lansarea comercială a fost deja confirmată pentru luna decembrie.

Smart mai are, însă, câțiva ași ascunși în mânecă. Așadar, cea de-a treia generație ForTwo Cabrio nu este singura surpriză din acest an. În luna ianuarie va debuta o nouă versiune entry-level de 60 CP a motorului de 1 litru. În mai, atât modelul ForTwo cât și fratele său mai mare ForFour vor primi noua transmisia automată în șase rapoarte cu dublu ambreiaj.

Anul viitor, gama Smart va fi din nou extinsă, odată cu introducerea noilor versiuni electrice ForTwo și ForFour, care vor împărți tehnologia bateriilor cu viitoarele modele hibride Mercedes-Benz C-Class, E-Class și S-Class.

Comentati?

Your email address will not be published.