Noul Mercedes-Benz C 450 AMG Sport va avea 367 CP

Mercedes C 450 AMG Sport
,
1.48K 0

Au trecut doar câteva zile de când Mercedes-Benz a anunțat oficial noua gamă de modele AMG Sport și deja au început să apară noi detalii despre viitoarele mașini. Primul pe listă este C 450 AMG Sport.

 Conform informațiilor publicate de Auto Motor und Sport, Mercedes-Benz va profita de prezența la viitorul Salon Auto Internațional Nord-American pentru a prezenta primele două modele din această nouă gamă: C 450 AMG Sport și GLE 450 AMG Sport.

În cazul în care te întrebi ce fel de model este GLE, atunci cu siguranță nu ai citit nimic despre noul algoritm de denumire pe care Mercedes-Benz l-a introdus pentru modelele lor. Dacă nu ai chef să sapi prea mult pe tema asta, o să-ți spun că e vorba despre vechea Clasă ML și o să trecem mai departe.

Aceeași publicație germană spune că C 450 AMG Sport va utiliza un motor V6 de 3.0 litri care dezvoltă 367 CP. Acest lucru plasează versiunea AMG Sport mult mai aproape de cei 323 CP disponibili pe C 400, decât de C63 AMG cu ai săi 476 CP. Un pic dezamăgitor, sunt sigur că vom fi de acord, dar, cu toate acestea, un pic mai mult tot mai mult înseamnă, chiar daca sunt doar 34 de CP.

Oricum ar fi, ține minte că acestea nu sunt cifrele oficiale.

Și ține cont că puterea nu înseamnă totul sau, așa cum spunea cineva odată, puterea fără control nu înseamnă nimic. De aceea, gama AMG Sport va întrebuința componente speciale pentru șasiu, frâne îmbunătățite, suspensie modificată și chiar tracțiune integrală ca opțiune standard în anumite țări.

La urma urmei, gama AMG Sport s-ar putea dovedi a fi alegerea rațională pentru cei care preferă mașinile sport, dar nu sunt dispuși să sacrifice o confortul și ușurința în exploatarea zilnică. Nu-s mașini pe care să le vezi pe pistă, dar sigur vor zbura pe lângă tine pe autobahn în Germania.

Acum, nu putem decât să așteptăm și, cum această nouă gamă sigur va conține mașini excelente, în final totul se va rezuma la un singur aspect: prețul.

Comentati?

Your email address will not be published.