Cadou de Crăciun: câștigă o invitație dublă la concertul gospel ”Celebrate Christmas”

,
1.6K 0

MercedesBlog împreună cu SpectacolArt și Ambasada Statelor Unite ale Americii la București v-au pregătit un concurs care are ca premii 5 invitații duble la un concert extraordinar de muzică gospel Celebrate Christmas susţinut de Dexter Walker & Zion Movement, grup câştigător al premiului pentru cel mai bun cor gospel Stelar Awards 2014.

Concertul ”Celebrate Christmas” are loc în data de 10 decembrie 2014, la orele 20:00, în Sala Cinema Patria (Bucureşti, Bulevardul Gheorghe Magheru, nr. 10-12).

Iată care sunt câștigătorii celor 5 invitații duble, desemnați în urma tragerii la sorți chiar în ajun de Moș Nicolae:

  1. Gyorgy Anca-Carina
  2. Danciu Teodor
  3. Vlad Elena-Raluca
  4. Stanciu Doinița
  5. Ipate Daniela

Ne bucurăm că ați participat la acest prim concurs MercedesBlog.ro și vă așteptăm la următoarele noastre concursuri și campanii!

 

Despre DEXTER WALKER & ZION MOVEMENT

Fondată în Chicago în 2003 de către reverendul Dexter Walker, Zion Movement este un ansamblu de 35 artişti care a demonstrat că este posibil să devii unul din cele mai admirate şi solicitate grupuri de pe scena muzicală internaţională. Aranjamentele lor sunt adevărate creuzete de energie, iar maniera inedită a interpretării conduc la o ambianţa caldă şi prietenoasă, inegalabilă în zona muzicii gospel.

concert gospel concurs mercedesblog 101Cu mulţi ani de experienţă pe scena acestui gen artistic, Dexter Walker a reinventat legătura emoţională între cor şi public, inserând noi acorduri de păstrare a formei muzicale în imnurile creştine. Intenţia care conduce fiecare alegere muzicală a lui Dexter Walker şi Zion Movement este convingerea că muzica poate întruchipa mult mai mult decât simple cuvinte şi note, o forţă capabilă de a implica şi încuraja pe oricine care ascultă, devenind, astfel, o preţioasă sursa de inspiraţie pentru toata lumea.

GOSPEL sau cântecul evanghelic are o istorie mai lungă decât blues-ul sau jazz-ul. Acest tip de cântec este o variantă modernă a cântecului negro spiritual. Se poate vorbi chiar de o evoluţie paralelă a muzicii de tip minstrel (orientată către divertisment) şi negro spiritual (a cărei componenţă religioasă este definitorie), cu toate că tehnic vorbind, structurile de bază ale ambelor sunt comune, cele două fiind componente ale fondului muzical afro-american.

Concertul pregătit pentru publicul de la noi din ţară prezintă un repertoriu mixt, din care nu vor lipsi colindele şi cântecele tradiţionale creştine, prezentate într-o procesiune caracteristică genului, însoţită de un ocean de energie revigorantă. Pentru spectacolul din Bucureşti, biletele s-au pus în vânzare la Cinema Patria, în reţeaua Librăriilor Cărtureşti, în Librăria Mihai Eminescu, în reţeaua Agenţiilor TUI TravelCenter & EuroLines şi online, pe BILET.RO.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală SpectacolArt în colaborare cu Pro Music Internaţional, Sfera Decor şi partenerii media Magic FM, Revista AutoExpert/YachtExpert, Bucharest Night Life, iConcert.ro, infomusic.ro, 9AM.ro,  4arte.ro, Blitz TV, Bucharestherald.com, Business Woman, Clinic TV, Calendarevenimente.ro, Ziare.com, Newsup.ro, Oops Media, Ziarul Ring, Salon TV, Romania TV, ROL.ro, TV CITY Bucuresti, Yuppy.ro Parteneri: TUI TravelCenter, Reţeaua Librăriilor Cărtureşti, Librăria Mihai Eminescu şi Bilet.ro

Eveniment realizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

Comentati?

Your email address will not be published.