Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC – Imagini și informații oficiale

,
4.14K 0

Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC este noul model entry-level al diviziei de înaltă performanță de la Mercedes. Pus în mișcare de un motor nou de 2.0 litri, hot hatch-ul premium vine să-i dea bătăi de cap lui Audi S3 și primește o super-putere de 306 CP.

Noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC este noul puști din orașul AMG. Dezvoltat simultan cu fratele mai puternic, A 45, care urmează să fie prezentat în curând, A 35 4MATIC primește o suspensie, un sistem de tracțiune integrală, o transmisie și programe de rulare reconfigurate, pentru o experiență incitantă la volan.

Noul-Mercedes-AMG-A-35-4MATICGALERIE FOTO

La exterior, noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC vine cu elemente de design tipice ramurii sportive de la Affalterbach, care optimizează fluxul de aer și îl fac să arate mai agresiv. Partea frontală este dominată de grila cu două lamele orizontale cromate, care sprijină logo-ul cu stea în trei colțuri. Din profil, jantele de 18 inci și pragurile AMG Line atrag instantaneu atenția. Dar nu ați văzut nimic până nu vedeți mașina din spate, acolo unde Mercedes a montat un difuzor de aer nou, un eleron care nu poate trece neobservat și două țevi de evacuare rotunde.

Șoferul de A 35 4MATIC ia loc în scaunele îmbrăcate în piele ARTICO în combinație cu microfibră DINAMICA, ce prezintă cusături contrastante roșii și centuri de siguranță asortate. Tot roșii sunt și inelele ventilațiilor.

Noul-Mercedes-AMG-A-35-4MATIC

Și noua compactă cu nume de familie AMG primește sistemul multimedia MBUX, care înlocuiește sistemul anterior, COMAND. Instrumentarul de bord complet digital afișează informațiile în moduri diferite. Modul Supersport este cel mai interesant, oferind o perspectivă tridimensională asupra rulării. Există și afișaje speciale, cum ar fi Warm-up, Set-up, G-Force și Engine Data.

Consola centrală tipică AMG cu finisaj în negru lucios primește butoane suplimentare pentru controlul funcțiilor ESP-ului, al transmisiei manuale și al Sistemului de Amortizare Adaptivă (Adaptive Damping System). Sistemul bazat pe inteligență artificială al mașinii poate fi controlat acum și vocal, rostind simplu salutul “Hey Mercedes”.

Pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, hot hatch-ul de la Mercedes are nevoie de numai […]

Comentati?

Your email address will not be published.