Mercedes A-Class 2018 dezvăluit – noi fotografii spion

,
1.63K 0

Noul Mercedes A-Class 2018 a ieșit din nou la teste, înaintea premierei oficiale care va avea loc peste doi ani. Mercedes vrea să se asigure că totul este în regulă înainte de a-l trimite în lume pe micul Benz. Noi fotografii spion de la Auto-motor-und-sport.de.

Actualul Mercedes A-Class (cunoscut intern ca W176) este pe piață din 2012 și a folosit bine platforma MFA (structura modulară cu tracțiune față), creînd o întreagă familie de derivate, incluzînd aici GLA, CLA și CLA Shooting Break.

Cu noua generație A-class,  numărul modelelor va crește din nou. Printre noutăți, vom regăsi o versiune sedan rezervată pieței chineze și un Mercedes GLB, care ar trebui să arate ca o alternativă SUV cu șapte locuri la actualul B-Class.

Ca platformă, noul A-Class va folosi MFA2. Aceasta are ca obiectiv ajutarea Mercedes-ului compact să piardă din nou din greutate (până la 50 de kilograme) și să beneficieze de o rezistență la torsiune crescută. Este de așteptat ca și ampatamentul noului Mercedes A-class să crească cu 2 centimetri, ceea ce se va traduce în mai mult spațiu pentru pasagerii din spate.

Motoarele diesel mai mici vor vor fi în continuare furnizate de Renault. Între timp, noile motoare diesel de doi litri vor face un salt uriaș în ceea ce privește performanța și eficiența, urmînd mutarea la noua familie de motoare OM 654, folosită și la noul E-Class – aria de putere va varia între 150 și 194 CP.

Motoarele pe benzină vor fi și ele nou-nouțe. Noile motoare M254 (succesoarele lui M274) vor fi deja introduse până în 2017 la alte modele Mercedes. Acestea vor veni cu o capacitate de 2 litri, injecție directă și supraalimentare. În plus față de versiunea AMG 45 (400 PS), Mercedes ar putea găsi spațiu în gamă pentru încă o versiune AMG. Putere: în jur de 280 CP. Atunci când vine vorba despre tehnologia hibrid, și A-Class va intra în cursa mașinilor nepoluante. Autonomia electrică ar trebui să fie de aproximativ 100 km.

Altfel, noua generație Mercedes A-Class ar trebui să facă dispărute defectele predecesorului. Mai mult spațiu, un portbagaj mai mare și mai multe funcții care asigură confortul. Șoferul primește un bord de înaltă calitate, un display head-up și un ecran cu tehnologie touch.

Interiorul va fi, bineînțeles, unul cu totul nou, dar marea întrebare este dacă bordul virtual cu cele două ecrane TFT de mari dimensiuni, cu diagonal de 12,3 inchi, își vor face apariția și la Mercedes A-Class 2018. Sunt șanse mai mari ca noul A-Class să vină cu un singur bord virtual în genul celor de la VW Golf sau Audi A3. Dacă versiunea de bază va mai prezenta instrumentele sport analog, rămâne de văzut.

Mercedes A-Class 2018

Sursă foto: auto-motor-und-sport.de

Comentati?

Your email address will not be published.