Mercedes GLC Coupe 2017 face striptease

,
1.33K 0

Mercedes GLC Coupe 2017 este tot mai aproape de debutul său, care va avea loc în martie, la salonul auto de la Geneva. Dar până atunci, mai este timp pentru un număr de striptease. Iar aceste imagini noi o dovedesc!

Forma urmează funcției este o regulă care nu se aplică însă, şi modelului GLC Coupe, care se concentrează în mare parte asupra design-ului. Pasagerii locurilor din spate ar putea să conteste această filosofie, pentru că spațiul la cap va fi afectat serios, în comparație cu ceea ce oferă modelul GLC standard.

Mercedes-Benz GLC Coupe va împărți atât platforma, cât și gama de motorizări cu SUV-ul GLC standard și cu întreaga familie C-Class. Unități pe benzină și pe motorină cu patru și șase cilindri sunt programate să-și facă apariția sub capota noului model, în timp ce o versiune plug-in hybrid va fi, de asemenea, disponibilă încă de la startul vânzărilor. Vorbim despre același grup propulsor folosit și de versiunea eco a Clasei C. Un motor turbo de 2 litri, capabil să dezvolte 211 CP va lucra în tandem cu un motor electric de 60 kW. Autonomia maximă pe modul electric cu emisii zero este cotată la 30 km.

Exteriorul seamănă izbitor cu conceptul omonim dezvăluit anul trecut la salonul auto de la Shanghai. Ceea ce reprezintă o veste bună, pentru că prototipul galben poate fi descris drept o operă de artă. Acoperișul alungit curge fluent spre spatele frumos sculptat, care imită clar linia părții posterioare a modelului C-Class Coupe, cu cele două benzi LED înguste jucînd rolul de stopuri.

Debutul comercial este programat pentru începutul anului viitor, iar dezvelirea oficială este așteptată să aibă loc la salonul auto de la Detroit în luna martie.

Sursă: Walko @ YouTube.

Comentati?

Your email address will not be published.