Mercedes S-Class Pullman la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2015

Mercedes S-Class Pullman
,
1.64K 0

Mercedes S-Class Pullman, al cincilea membru al familiei S-Class, va fi prezentat oficial în martie 2015, la Salonul Auto de la Geneva.

Actuala familie S-Class este cea mai mare familie de lux care a existat vreodată în industria auto. După limuzina cu ampatament lung și scurt și după versiunea coupe, S-Class Maybach a fost prezentat oficial publicului acum 10 zile, în timpul Salonului Auto de la Los Angeles.

Conform unor informații neoficiale, a cincea versiune – Mercedes S-Class Pullman – va fi prezentată în martie 2015, la Salonul Auto de la Geneva. S 600 Pullman va avea o lungime de 6,4 metri, ceea ce reprezintă cu aproape un metru mai mult decât noul S-Class Maybach, care măsoară 5.453 mm în lungime.

Un singur motor va fi rezervat pentru Pullman: un V12 de 6.0 litri cu 530 CP și 830 Nm, preluat de la S 600 cu ampatament lung. Nu este clar dacă acest model va fi construit sub subbrand-ul Maybach, dar cu siguranță, nu va avea o versiune AMG.

Limuzina superluxoasă va avea o amplasare a locurilor 2+2+2, cu scaunele din spate așezate față în față. Zvonurile susțin că prețul se va învârti în jurul a 1 milion de dolari.

Pullman-ul nu va fi ultima versiune a familiei S-Class. Va urma și un cabrio de lux cu patru locuri și acoperiș textil.

Comentati?

Your email address will not be published.