Ediție specială exclusivă SL 63 AMG, dedicată lui Hamilton și Rosberg

Ediția specială SL 63 AMG
,
1.55K 0

Mercedes-Benz își sărbătorește triumful din Formula 1 cu două modele speciale SL 63 AMG, create în cooperare cu Lewis Hamilton și Nico Rosberg și produse fiecare în 19 exemplare.

Mercedes-SL-63-AMG-special-edition-Hamilton

De ce 19 unități din fiecare model? Pentru că sezonul de Formula 1 a avut, în 2014, 19 curse, Mercedes-Benz a decis să producă doar 19 unități în culoarea neagră și 19 în culoarea albă, iar fiecare mașină este unică în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Fiecare dintre cele 19 unități albe și fiecare dintre cele 19 unități negre sunt diferite, pentru că pe fiecare este gravată harta circuitului pe covorașe, pe o emblemă de pe consola centrală și pe cheia de contact.

Versiunea Hamilton este vopsită în designo negru night magno, iar oglinzile exterioare, jantele și mânerele portierelor sunt vopsite în aceeași culoare. Scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră nappa și prezintă cusături aurii, iar consola centraăl și bordul sunt îmbrăcate în piele neagră nappa designo.

Versiunea Rosberg este vospită în alb designo cashmere magno, în timp ce mânerele portierelor, jantele, inserția din bara față și eleronul sunt vopsite în gri designo himalaya. Scaunele, partea superioară a tabloului de bord și capacul acoperișului  sunt îmbrăcate în piele designo exclusive style în culoare gri titaniu prezentînd cusături gri bazalt.

Ambele versiuni au cele mai complete dotări standard, care includ pachetul AMG pentru șofer, suspensie sport AMG, o grămadă de sisteme de asistență, sistemul Airscarf, sistemul audio Bang&Olufsen BeoSound AMG, un acoperiș panoramic cu Magic Sky Control și scaune sport AMG. Limitarea vitezei maxime a fost ridicată de la 250 la 300 km/h.

Mercedes-SL-63-AMG-Specia-edition-Rosberg

Procedura de vânzare este, de asemenea, unică. Pentru început, Mercedes va oferi ambele mașini la pachet  și ulterior acestea vor fi disponibile și la bucată. Clienții vor primi și câte o cască a lui Lewis Hamilton și Nico Rosberg.

O altă ofertă exclusivistă este reprezentată de ceasul cronograf IWC Ingenieur, un album F1 semnat de ambii piloți și o invitație la cursa de la Melbourne din sezonul 2015.

Prețul pentru o pereche – un SL 63 AMG ediție Hamilton, negru, și un SL 63 AMG Rosberg, alb – este de 629,510 euro. Un singur vehicul costă 320,110 euro (TVA inclus). Mașinile vor fi livrate la Marele Premiu al Germaniei din 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.