Video: Mercedes-AMG 2015 DTM în teste la Estoril

,
1.45K 0

Cu Formula 1 abia ieșită dintr-o pasă proastă care a durat câțiva ani, DTM (Deutsche Touring Meisterschaft) a ajuns acum în lumina reflectoarelor și este considerat unul dintre cele mai incitante tipuri de motorsport pe patru roți.

Tocmai săptămâna trecută, Mercedes-AMG DTM și-a încheiat sesiunea de antrenament pe Circuito do Estoril din Portugalia, cu Gary Paffett ca fiind cel mai rapid dintre cei opt piloți Mercedes-AMG care au luat parte, declarînd: “Am strâns o grămadă de informații și am reușit niște timpi buni pe tur. Sunt foarte mulțumit de cum a decurs sesiunea.”

Sub un soare portughez extrem de generos, cele patru mașini Mercedes-AMG DTM au parcurs o distanță impresionantă de 4.588 kilometri, echivalentul a 1.097 de tururi ale pistei de 4,182 kilometri.

Următoarea rundă de teste a echipei este programată în perioada 14 – 16 aprilie la Oschersleben. Primul weekend al noului sezon DTM se va desfășura la Hockenheim (30 aprilie – 3 martie).

Gary Paffett: “După o pauză de aproape patru luni, a fost tare bine să urc din nou în mașină. Mi-a luat câteva tururi până m-am reobișnuit cu mașina. În același timp, a fost și prima zi cu noua mea echipă – ART Grand Prix. Per total, a fost o zi foarte bună. Condițiile au fost bune – a fost o zi însorită – și am parcurs o grămadă de tururi. Am reușit să alergăm stinturi lungi și scurte. Am adunat o grămadă de informații și am obținut timpi buni pe tururi. Sunt mulțumit de cum s-a desfășurat ziua. Acum abia aștept următoarea sesiune de teste de la Oschersleben.”

Ulrich Fritz, șeful Mercedes-AMG DTM Team: “Am ajuns la o concluzie pozitivă a testelor de astăzi după ce am fost nevoiți să ne confruntăm cu vântul și chiar cu ploaia, care nu ne-au oferit condiții optime. Per total, aceste teste au un rezultat pozitiv pentru noi și am reușit să adunăm inormații folositoare. În orice caz, ne dăm seama că încă mai avem mult de lucrat până la următoarele testele de la Oschersleben, dar mai ales până la debutul sezonului, care va avea loc la Hockenheim.”

Comentati?

Your email address will not be published.