Pullman: cel mai probabil ai murit, iar acum ești în Rai

,
1.41K 0

Pentru orice muritor de rând, când vine vorba de interiorul unei mașini, nu există o alternativă mai bună decât noul Mercedes-Benz Clasa S, mai ales dacă vorbim despre versiunea cu ampatament mărit și cu opțiunea scaunelor din spate rabatabile.

Pe de altă parte, noul Mercedes-Maybach Pullman, duce aceste lucruri la un alt nivel. Atât de relaxant încât îmi vine să mă întind după ce am văzut acest videoclip…

Din păcate, prin jurul meu nu există nicio canapea, pat, sofa sau măcar vreun scaun mai confortabil, așa că trebuie să scriu în continuare.

Pullman este de fapt o limuzină pentru doi, pentru că, dacă e să fim sinceri, doar două din acele patru scaune din spate contează cu adevărat, cât despre cele două din față… Suportul extensibil pentru picioare este mai mare decât cel standard disponibil pe Clasa S și pare a fi mult mai moale și mai comfortabil. Tetierele sunt mai pufoase decât cea mai bună pernă pe care am încercat-o până acum, iar spătarul care se înclină este atât de tentant încât vei trage cu siguranță draperiile electrice pentru un pui de somn sănătos.

Pentru cei mai odihniți există măsuțe pliabile, răcitor/suport pentru șampanie și un ecran care apare (leeeent) în fața celor două scaune (precum și ecrane mai mici pentru fiecare scaun în parte).

Dar de departe cea mai impresionantă caracteristică este felul în care suportul pe care se află cele două display-uri o ia în jos, iar tetierele din față încep să capete sens pentru că a doua pereche de scaune apare precum camera secretă dintr-un conac vechi. Expresia „a fi ascuns la vedere” nu a fost nicicând mai potrivită.

Este greu să ne imaginăm un mod de a călători mai confortabil pe șosea (poate așa ceva?) – de fapt, este mai mult decât confort, este răsfățul superm, un privilegiu de care nimeni, în afara oamenilor care muncesc din greu, nu ar trebui să se bucure.

Comentati?

Your email address will not be published.