Ziua Îndrăgostiților – Arată-i Mercedes-ului tău că îl iubești!

,
1.08K 0

Trandafiri roșii? Cină la lumina lumânărilor? Cereri în căsătorie? Ei bine, acestea nu se vor demoda niciodată! Dar există o nouă modă care li se alătură acestor obiceiuri. De Ziua Îndrăgostiților, Mercedes-Benz oferă niște ponturi despre cum proprietarii de Mercedes și-ar putea îmbunătăți relația cu mașinile pe care le iubesc așa de mult.

Așa că iată cinci moduri prin care îi poți arăta Mercedes-ului tău ce simți de Ziua Îndrăgostiților! Mașina te va răsplăti în fiecare dintre celelalte 364 de zile ale anului.

  1. Oferă-i o zi la spa.

Clipul arată un Mereedes GLE care își croiește drum prin apă: este baia cu spumă după care tânjea atât de mult.

  1. Condu-l nebunește. În cel mai bun sens posibil.

Să simți fiecare denivelare a drumului, fiecare viraj pe circuit la volanul noului tău Mercedes-AMG E 63 S, cel mai puternic E-Class construit vreodată, ar trebui să schimbe atmosfera în relația voastră.

  1. Bucurați-vă de o ieșire la patinoar.

Mercedes îi sfătuiește pe șoferi și pe mașinile lor să-și redescopere latura romantică și să privească stelele căzătoare la evenimentele organizate de companie pe timp de iarnă.

  1. Aduceți-vă aminte.

Amintindu-ți clipele frumoase și râzând de momentele grele ar trebui să întărească legătura dintre tine și Mercedes-ul tău.

  1. Dansați ca și cum nu vă vede nimeni.

Asta este aproape imposibil, pentru că înfățișarea Mercedes-ului tău va atrage atenția în public, pe ringul de dans, pe șosea, pe circuit, peste tot.

Comentati?

Your email address will not be published.