20 de ani de Sprinter – Distrează-te mult, muncește și mai mult!

,
1.87K 0

Mercedes-Benz tocmai a lansat un clip pentru a arăta petrecerea surpriză pentru sărbătoritul Mercedes-Benz Sprinter. Toată lumea este invitată la distracție!

De două decenii, legendarul van de la Mercedes-Benz este un lider și un deschizător de drumuri în segmentul său. Încă din 1995, au fost ani de muncă grea, așa că acum, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări, trebuie să se distreze pe măsură.

Noul clip Mercedes-Benz arată un concert în aer liber cu fum, confetti, artificii, oameni râzînd, aplaudînd, cântînd și dansînd și, evident, făcînd selfie-uri. Dar totul este blocat. Blocat în timp. Nimeni nu respiră, nimic nu se mișcă nici măcar un milimetru.

Dar ceva rupe această vrajă.

https://www.youtube.com/watch?v=MuuxG9lTXk4

Mercedes-Benz Sprinter 20 Edition se îndepărtează de locația în care se desfășoară petrecerea în aer liber. Are treabă, așa cum a avut în fiecare zi în cei 20 de ani de viață.

Pentru a sărbători acest an aniversar, un model ediție specială ajunge pe piață sub numele de “Edition Sprinter”. Doar 2000 de unități vor fi construite pentru a fi vândute în 19 țări europene, din Suedia până în Spania și din Franța până în Ungaria.

Mercedes-Benz Sprinter 3

Toate variantele de motorizare vor fi disponibile pentru partenerul de afaceri pe roți. Vehiculul vine cu navigație prin satelit, aer condiționat, o grilă cromată poziționată între farurile bi-xenon, un scaun special pentru șofer și jante din aluminiu de 16 inchi (opțional, pot fi comandate și jante de 17 inchi). Eleganta vopsea argintie (Brilliant Silver Metallic) este folosită pentru prima dată în istoria modelului.

Așa că haideți să ne distrăm alături de Sprinter! Toată lumea este invitată!

Comentati?

Your email address will not be published.