Mercedes-AMG C63 S Coupe. Nu e o ca o mașină de curse. E o mașină de curse!

,
1.74K 0

Performanța la volan a trecut la nivelul următor, iar noua reclamă la Mercedes-AMG C63 S Coupe a sosit pentru a demonstra tot ce poate să facă mașina de 510 CP. Creația inginerilor de la Affalterbach nu este ca o mașină de curse. Chiar este o mașină de curse.

Cu ADN de mașină de viteză, Mercedes-AMG C63 S Coupe, propulsat de un motor V8 biturbo de 4,0 litri, se mândrește cu originile sale. Conceput pentru a performa la cel mai înalt nivel, cea mai recentă sportivă Mercedes-AMG a fost aici, înainte de a ajunge pe șosele.

Așa cum spunea vocea reclamei, C63 S Coupe a fost pe circuit înainte de a ajunge “în sensuri giratorii și la semafoare”. Acolo a început povestea. Construit pentru a întoarce capete, C63 S Coupe este de nedepășit chiar și când stă pe loc. Iar de pe loc până la 100 km/h, nu are nevoie decât de 3,8 secunde. Așa că începeți rapid numărătoarea!

Reclama a fost deja difuzată la televiziunile din Statele Unite în această săptămână. Prezentat la ediția de anul trecut a Salonului Auto de la Frankfurt, mașina care moștenește reputația de vehicul best-seller în portofoliul AMG, va fi disponibilă în showroom-urile din America începînd cu vara acestui an.

Și ca să fie clar, manevrele pe care le vedeți în imaginile care vă taie respirația au fost executate de un pilot profesionist pe un circuit închis. Așa că vă rugăm să nu încercați așa ceva pe drumurile publice.

Comentati?

Your email address will not be published.