Pe pământ, în aer și pe apă – Mercedes-Benz Style cucerește orice teritoriu

,
1.85K 0

Mercedes-Benz a cucerit uscatul, cerul și apa. Compania de la Stuttgart a transferat exclusivitatea automobilelor sale în elicopterul Airbus H145 Mercedes-Benz Style și în yacht-ul de lux Arrow460-GranTurismo.

Primul elicopter Airbus H145 Mercedes-Benz Style a fost livrat către o companie de aviație din Turcia, care a comandat nu unul, ci paisprezece astfel de vehicule zburătoare, fiecare cu un preț de pornire de aproximativ 7 milioane de euro.

Avînd două motoare care dezvoltă 900 CP, elicopterul este conceput cu gândul la clienții dispuși să plătească sume exorbitante pentru călătorii de afaceri sau personale, pe distanțe medii sau scurte, acesta avînd o autonomie de 640 de kilometric și o viteză maximă de 250 km/h.

Mercedes-Benz StyleCu o lungime de 11,69 metri și o înălțime de 4 metri, elicopterul poate primi până la 8 pasageri în scaunele de piele de cea mai bună calitate, doi piloți și 1.250 de kilograme de bagaje.

Clienții beneficiază de un sistem multimedia de ultimă oră și de conexiune Wi-Fi la bord. Configurația scaunelor și materialele pot fi modificate în funcție de preferințe.

Caracterul exclusivist al creațiilor Mercedes au ajuns și în larg. Acum două săptămâni, Arrow460-Grandturismo a pornit în prima sa călătorie pe Mediterana din largul Coastei de Azur, chiar în afara golfului Nisei. Turiștii și-au scos deja binoclurile, iar paparazzi și-au montat obiectivele pentru a fotografia yacht-ul care plutește pe Mediterană. Dacă aveți impresia că silueta vă este oarecum familiară, să știți că aveți dreptate.

Profilul alungit scoate în evidență puritatea senzuală a design-ului, într-o manieră dinamică și sofisticată. Cu puntea sa lungă, cu linia cursivă și ușor coborâtă spre spate, yacht-ul de 14 metri lungime vine cu imaginea clasică a unui automobil. Luminozitatea geamurilor poate fi controlată electronic, în același mod în care funcționează tehnologia Mercedes-Benz Magic Sky.

Silver Arrow of the Seas (2)

Acesta poate primi până la 10 persoane, oferind confortul de acasă, cu paturi extensiibile, o baie, un dressing și chiar o “pivniță” de vinuri.

Yacht-ul costă aproximativ 1,5 milioane de euro. Doar 10 astfel de ambarcațiuni Edition 1 vor fi construite, iar strategia de vânzări nu va permite vânzarea a două sau mai multe yacht-uri pentru cumpărători din aceeași țară. Lista de rezervări a fost deja deschisă pe principiul “primul venit, primul servit”.

Comentati?

Your email address will not be published.