Aurul din parcare: Mercedes C63 AMG

,
3.48K 0

În cele din urmă, trăim într-o lume… de aur… Un șofer din Kuwait tocmai s-a mutat în California și și-a luat cu el Mercedes-ul de aur. Sub nicio formă, nu poți lăsa în urmă asemenea comoară!

Muritorii de rând își păstrează aurul în cutii de bijuterii. Dar unii îl păstreză în garaj. Ei bine, nu aur veritabil. Dar arată de parcă ar fi aur curat!

Cu plăcuțe de înmatriculare înregistrate în California, acest Mercedes C63 AMG se plimbă prin Beverly Hills. Mașina strălucitoare cu aspect exotic și cu jante negre ca noaptea își face drum prin traficul californian. Mașina a fost văzută pentru prima oară pe pământ american la aniversarea de 60 de ani a Clubului Ferrari, în octombrie 2014. La acea vreme, purta plăcuțe de Kuweit.

Nu este deloc ceva ieșit din comun pentru bogații din Orientul Mijlociu să-și îmbrace mașinile scumpe în culori metalice. Iar modelele Mercedes-AMG sunt în topul preferințelor prinților și seicilor arabi.

Un Mercedes CLS63 AMG a fost surprins recent tot în însorita Californie, făcînd gălăgie cât să-i trezească pe locuitorii ațipiți ai unui cartier întreg.

Gold CLS 63 AMG

Și pentru că au de înfruntat dunele deșertului, șeicii au nevoie de vehicule încercate, cu uluitoare abilități în off-road pentru a fi în stare să revină pe șosea. Așadar, monstrul G-Class este mașina perfectă pentru cei din Emiratele Arabe Unite.

Gold G-Class

Ne-am gândit mereu că modelele Mercedes-Benz SLR sunt vehicule exclusiviste. Dar se pare că cineva le vede un pic altfel. Ei bine, nu chiar un pic…

Gold Mercedes SLR McLaren

Comentati?

Your email address will not be published.