Mercedes-AMG C 63 Coupe promovat în noi fotografii oficiale

,
1.38K 0

Mercedes-AMG C 63 Coupe se apropie de debutul de la Frankfurt. Până atunci, nemții ne stimulează simturile cu o nouă serie de fotografii de tip teaser.

Fratele său de rând nici nu a văzut lumina zilei și mult așteptatul Mercedes-AMG C 63 Coupe își arată deja colții. Programat să devină vârful de gamă al noii Clasei C de la AMG, noul model li se alătură limuzinei și versiunii break deja disponibile pe piață.

Toate modelele C 63 foloseste aceeași platformă MRA cu tracțiune spate, iar Coupe-ul este așteptat să vină cu un centru de gravitație mai coborat, o suspensie și setări unice ale direcției electromecanice.

Inginerii AMG au decis să binecuvânteze noul Mercedes-AMG C 63 Coupe cu un diferențial autoblocant mecanic, oferit standard. Și asta nu e tot, pentru că un diferențial electronic mult mai rapid și mai complex este rezervat vârfului de gamă, versiunea S.

mercedes-amg-c63-coupe-4

În pieptul noului motiv de mândrie de la Mercedes va bate o inimă AMG pur sânge, M178, un V8 biturbo de 4.0 litri, derivat direct din motorul M177 al supercarului AMG GT, cu tot cu turbocompresoarele montate în partea superioară între bancurile cilindrilor. Imitînd strategia urmată de limuzină și de versiunea break, Mercedes-AMG C 63 Coupe va fi disponibil în două versiuni de putere, versiunea standard cu 476 CP și vârful de gamă, C 63 Coupe S, cu 510 CP.

Rezervele generoase de putere dispobibile vor fi transmise către roțile din spate prin intermediul cutiei automate cu șapte trepte, SpeedShift, dezvoltate de AMG, care renunță la convertorul de cuplu pentru ambreiajul umed, calibrat să ofere timpi mai scurți de schimbare a treptelor, în special în modul manual.

Din punct de vedere al design-ului, noul Mercedes-AMG C 63 Coupe va urma îndeaproape liniile senzuale ale strămoșului său mai mare, S 63 AMG Coupe. Debutul comercial este programat pentru partea a doua a anului acesta, în urma lansării oficiale stabilite pentru luna septembrie.

Comentati?

Your email address will not be published.