Mercedes Unimog se alătură distribuției Transformers The Last Knight

,
1.66K 0

Popularul Mercedes Unimog se alătură distribuției peliculei Transformers The Last Knight, cea de-a cincea producție a celebrei serii. Acesta va juca rolului lui Hound Autobot, căruia îi dă glas actorul veteran John Goodman.

După ce a jucat în cel mai popular film al anului trecut, Jurassic World, Mercedes Unimog continuă să își construiască o carieră de succes la Hollywood, înlocuind vehiculul de apărare tactică Oshkosh, folosit în precedentul film Transformers – Age of Extinction. Informația este confirmată de studiourile Paramount.

Conform primelor schițe, Unimog-ul inegalabil în off-road de la Mercedes își va păstra atitudinea relaxată și figura de robot cu barbă din Transformers Age of Extinction, dar va suferi și modificări. Fanii au identificat deja cu siguranță emblemele Crucii Roșii, care reprezintă un indiciu semnificativ referitor, de această dată, la experiența sa în domeniul medical.

Unimog-ul nu este singur în misiunea de a salva lumea cu supercaruri de top de la Mercedes, pentru că un Mercedes-AMG GT R joacă, de asemenea, rolul unui Transformer în pelicula Last Knight de anul viitor. GT R-ul va fi un Autobot pe nume ‘Drift’, un robot-samurai care va avea vocea lui Ken Watanabe, actorul cunoscut din Batman Begins și Inception. În producțiile anterioare, Autobot-ul Drift a fost personificat de către un Bugatti Veyron Gran Sport albastru cu negru.

unimog-hound-1

Cele două Mercedes-uri se alătură unei distribuții deja impresionante, care include Ford Mustang 2017, Chevrolet Camaro 2017 și o serie de supercaruri Lamborghini și Ferrari.

Transformers The Last Knight va avea premiera anul viitor, pe 23 iunie. Va fi urmat rapid de către două episoade în 2018 și 2019, dar se pare că Last Knight va fi ultima apariție a regizorului Michael Bay. Acesta spune că a venit momentul să meargă mai departe, păstrîndu-și însă, statutul de producător, după ce a pus în scenă una dintre cele mai mari și mai apreciate franșize ale lumii.

Predilecția sa pentru cascadorii cu efecte speciale a fost principala atracție pentru fanii Transformers. Probabil că odată cu sosirea unui nou regizor și a unei noi echipe de scenariști, personajele vor progresa, iar o intrigă mult mai intensă va asigura universului Transformers forțe proaspete.

Comentati?

Your email address will not be published.