Viața se vede premium prin ochelarii Mercedes-Benz

,
1.49K 0

Haine – bifat. Design de cabine de aeronave – bifat. Yacht-uri – bifat. Accesorii din piele – bifat. Dar este vară și nu aveți nevoie de atât de multe. Dar poate ar trebui să bifăm și ochelarii de soare? Din moment ce Mercedes-Benz s-a aliat cu producătorul de top de ochelari din Germania încă din 2010, iar recent, au lansat o nouă colecție, da, putem bifa!

Experții în ochelari Rodenstock, alături de Mercedes-Benz, tocmai au lansat colecția 2015 toamnă/iarnă, dar puteți să începeți să-i purtați, mai ales pe cei de soare, avînd în vedere prognoza meteo. Ochelarii sunt realizați din materiale ultramoderne și vin în culori și design contemporan, întreaga colecție fiind definită prin calitate.

Mercedes-Benz glasses 3

Stilul avangardist al produselor MB sunt cunoscute în lumea întreagă, iar filosofia lor din lumea auto rămâne valabilă în orice domeniu. Noua colecție prezintă, pentru întâia oră, ochelarii cu rame cu aspect de lemn. Design-ul combină perfect ramele din acetat cu brete din lemn cu brațele realizate din oțel inoxidabil ultraușor. Ochelarii garantează rezistența unei rame din acetat, pentru că nici umezeala, nici temperaturile extreme nu le pot dăuna. Fiecare model vine în două variante, ochelari de soare și ochelari de vedere, într-o simbioză impecabilă a formei și funcției.

Colecția integrează și alte stiluri, cum ar fi cei cu rame cu aspect metalic cu poliamidă de calitate superioară, care nu fac decât să redea stilul luxos tipic Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz glasses 3

Brand-ul Mercedes-Benz este celebru în industria auto pentru design, siguranță, putere și confort. Iar transferarea tuturor acestora în modă a reprezentat mereu una dintre prioritățile nemților.

Și pentru că Mercedes-Benz este un producător auto premium, nu se putea alia decât cu producători premium din alte domenii. Iar Rodentock este unul dintre aceștia. Compania cu sediul la Munchen și fondat în 1877 are 15 sedii în 13 țări, dar și parteneri în peste 80 de state.

Comentati?

Your email address will not be published.