Mercedes-Benz Clasa B: B vine de la bebeluș

Mercedes-Benz B-Class
,
1.69K 0

B prepared for life! (Fii pregătit pentru viață!) Așa își prezintă Mercedes-Benz Clasa B în reclamele TV! Dar B vine și de la “bebeluș”, spun ei. Cuplul tânăr din spotul publicitar pare pregătit să aibă un copil. Deja au spațiul pentru micuț!

Exponatul numărul 1. El. Capul familiei. Dar nu are tocmai comportament de tată. Se joacă de-a v-ați ascunselea și se răsfață în B-Class și în jurul mașinii. Totul culminează cu momentul în care lansează baloane la geamul biroului ei.

Exponatul numărul 2. Ea. O femeie de afaceri. Mereu serioasă. Mereu ocupată. Și oarecum sarcastică. Nu-I plac baloanele deloc!

Exponatul numărul 3. Oh, dar nu există exponatul numărul 3. Așa că el simt că lipsește ceva de pe bancheta din spate a Mercedes-ului Clasa B și o întreabă ce părere are despre a avea copii. Vedeți clipul următor pentru a afla răspunsul ei:

Vorbim despre stilul sportiv și despre stilul dinamic de condus, amestecate cu spiritual practice, confortul și siguranța în Clasa B. probabil toate acestea îl fac pe personajul masculine din spotul publicitar. Nu “Te căsătorești cu mine”, deja a primit un “Da” pentru acea întrebare. Cealaltă întrebare! Întrebarea de planul B, ca să umple bancheta din spate a Clasei B.

Aflați mai multe despre Mercedes-Benz Clasa B!

Mercedes-Benz Clasa BNu este nevoie de compromisuri, spun cei de la Mercedes. Compania germană prezintă Mercedes-Benz Clasa B ca pe o redefinire a spațiului și o modernizare a stilului sportiv. B-ul iese din rutina zilnică și este denumit “Cel mai Bun din clasa sa” pentru elementele de siguranță și pentru interiorul funcțional de calitate. Clasa B oferă porturi USB ca dotare standard, pentru a conecta computerul de bord la smartphone-ul șoferului, dar și o apelare automată a numărului de urgență, în caz de accident.

Gama de motorizare oferă nu mai puțin de 4 versiuni 4Matic, încheind cu super silențiosul Electric Drive. Este pentru a face economie și pentru a nu-l trezi pe Bebelușul de pe bancheta din spate.

Comentati?

Your email address will not be published.