Lewis și Nicole – sărutul campionului

,
1.19K 0

A fost cineva în tribune care abia s-a putut uita la cursa de la Abu Dhabi, chiar dacă Hamilton a părut rachetă. Vorbim despre Nicole Scherzinger, iubita de care se tot desparte și cu care se tot împacă Lewis Hamilton. Când a coborât din mașină, campionul mondial s-a dus direct la ea.


Pare a fi cel mai ciudat sărut din istoria motorsportului, dar este sărutul campionului. Lewis Hamilton și Nicole Scherzinger s-au sărutat prin cască, după ce el a devenit cel mai bun pilot al sezonului de Formula 1.

A fost un drum greu pentru Hamilton și o călătorie la fel de grea pentru relația sa cu artista de 36 de ani, Nicole Scherzinger. Cei doi și-au început relația ca un rollercoaster în 2007. Cu 9 ani ani mai în vârstă ca el, Nicole își dorea o familie, dar pilotul a continuat să amâne momentul cererii în căsătorie. De atunci s-au despărțit cam o data pe an: în 2010, 2011, 2012 și 2013 și-au tot spus “adio” și “bine te-am găsit” iar și iar. În 2013, ea s-a mutat în California, pentru a juriza un concurs de muzică și s-au despărțit, aparent pentru totdeauna. Dar, pur și simplu, nu au putut sta departe unul de celălalt. S-au împăcat în martie 2014 și de atunci par a fi inseparabili. Iar zvonurile de nuntă au redevenit de actualitate.

 

Felicitări regale

Hamilton a fost copleșit de emoții, în timp ce i se cânta imnul, pe podium. A început să plângă, dar lacrimile i-au fost rapid spălate de șampanie. Jos, Nicole și familia lui plângeau cu lacrimi de crocodil.

Lewis și Nicole

Prințul Harry l-a felicitat pe Lewis Hamilton prin comunicația radio

Pilotul britanic a fluturat steagul Marii Britanii în mașină și a făcut-o din nou, pe podium. În momentul în care trecea linia de sosire, Prințul Harry a venit la standul echipei sale pentru a-l felicita prin comunicație radio. Tot ce a putut îngâna este “Am rămas fără cuvinte”. La conferința de presă a adăugat: “Nici nu pot să explic cât de mult înseamnă pentru mine. Înseamnă mai mult ca primul titlu. Mă simt binecuvântat. Este cea mai frumoasă zi din viața mea”, spune el, susținînd că s-a simțit ca o rachetă la cel mai bun start din toate timpurile, de la Abu Dhabi.

Comentati?

Your email address will not be published.