Tatăl, fiul și Sprinter-ul

Mercedes-Benz Sprinter
,
1.64K 0

Mai întâi a fost omul, apoi a fost afacerea, pe urmă a sosit și mașina potrivită pentru amândoi. Dale Welch are o relație pe termen lung cu domeniul construcțiilor și cu restaurarea locuințelor. Dar recent, și-a cumpărat o Mercedes-Benz Sprinter ca să-și ușureze munca. “Eu și Sprinter-ul avem o relație foarte bună”, spune râzînd, de parcă ar vorbi despre un membru al familiei.

În Rideau Lakes, Portland, un tencuitor, fiul său și Sprinter-ul lor înfruntă drumurile înzăpezite și vântoase ale Canadei în timpul unor călătorii lungi pentru a ajunge la destinație și pentru a-și face treaba.

Ca să facem o poveste lungă mult mai scurtă, Dale Welch și fiul său duc tradiția mai departe. Tatăl lui Dale a fost primul tencuitor din familie. A început afacerea în 1978. Apoi Dale i s-a alăturat. Pe urmă, fiul său, Josh, a venit alături de el. Ca să-și facă rutina zilnică mult mai interesantă și mai ușoară, cei doi și-au cumpărat un Mercedes-Benz Sprinter.

Mercedes-Benz Sprinter

Un Sprinter înfruntă iarna canadiană

“Dacă nu faci treaba ca lumea, mai bine nu o mai face deloc”, a fost sfatul seniorului Welch. Este fraza care i-a marcat copilăria lui Dale Welch și mai târziu, a devenit motto-ul companiei sale, Welch’s Drywall.

Vedeți cum un veterinar conduce spre o afacere… lătrătoare la volanul unui Sprinter!

Tatăl, fiul și Spinter-ul prețuiesc calitatea și prețuiesc siguranța. Spațiul este încă o problemă semnificativă, din moment ce sunt nevoiți să transporte materiale voluminoase. Dale are 1,88m, fiul său are 1,95m. Așa că înălțimea interioară a Sprinter-ului este o caracteristică pe care o apreciază foarte mult. “Când deschizi ușile, nu e nevoie să te apleci. Poți să intri în el, pur și simplu, ca și cum ai intra într-o casă”, spune Dale Welch.

Clienții apreciază în mod special calitatea superioară oferită de echipa tată-fiu-Sprinter. Tocmai din acest motiv, compania nu se bucură de o reputație excelentă numai în orașul în care are sediul, Portland, ci în întreaga provincie Ontariu. Așa că nu e nicio surpriză că Dale are încredere în Mercedes la fel de mult ca în fiul-coleg. “Nici nu pot să mă gândesc ce aș avea de spus de rău despre Sprinter. Totul se raportează la calitate, imagine și satisfacerea clienților”, spune în timp ce întinde amestecul moale pe pereți. Vezi toată povestea în următorul video:

Comentati?

Your email address will not be published.