Aventura începe acolo unde se termină șoseaua: noul G-Class

,
1.72K 0

Dacă vrei, sigur găsești o cale. Și dacă nu găsești nicio cale, poate găsești un G-Class. Mercedes-Benz vine cu trei clipuri detaliate care demonstrează această idee.

Mai întâi, vedem noul Mercedes-AMG G 63 Edition 463 în nunța Designo Mystic Blue. Clipul de aproape 10 minute arată SUV-ul pătrățos alergînd pe drumuri șerpuite și intrînd apoi, în oraș, ca să demonstreze că funcționează la potential maxim în ambele medii.

Apoi își face apariția un Mercedes Benz G 500 Citrine Brown, care atacă off-road-ul. Sunt suprafețe care li s-ar părea imposibile altor SUV-uri cu gene de off-road. Sunt pante abrupte și denivelări imense, pe care G-Class le depășește cu o roată în aer. Pentru a-și demonstra precizia, G-Class parcurge distanța dintre două maluri pe un pod improvizat din câțiva bușteni.

Ultimul film duce Mercedes-ul G500 pe drumuri cu serpentine, apoi îl aduce în Frankfurt. Clipul arată și câteva detalii din interior-ul SUV-ului masiv, care oferă acum cu 16% mai multă putere, dar, în același timp, și un consum redus cu 17%.

Comentati?

Your email address will not be published.