Captain America din Formula 1! Cum să supraviețuiești unui atac cu șampanie pe podium

,
1.21K 0

Este Mercedes-AMG PETRONAS cea mai amuzantă echipă din Formula 1? De la șeful Toto Wolff care a gonit cu un mini-kart prin birou și până la Lewis Hamilton care s-a plâns jurnaliștilor că vrea la toaletă, se pare că cei din echipă se distrează pe cinste pe parcursul sezonului. Acum facem cunoștință cu Ron Meadows, care ne învață cum să blocăm atacurile cu șampanie pe podium. Poate că această lecție se va dovedi utilă la un moment dat…

În euforia succesului de la Budapesta, s-a născut un nou supererou! Directorul sportiv de la Mercedes-AMG PETRONAS, Ron Meadows, a fost desemnat să urce pe podium pentru a primi trofeul Constructorilor.

De obicei, șefii care primesc trofeul sunt udați până la piele de către piloții euforici. Dar noul erou al studiourilor Marvel și-a folosit mișcările de ninja pentru a bloca atacurile cu șampanie lansate de Lewis Hamilton și Nico Rosberg. Cum a reușit? Vă explică el însuși în următorul tutorial!

La Budapesta, conferința de după Marele Premiu al Ungariei a fost ceva mai scurtă ca de obicei. Și asta pentru că cel mai bun pilot al lumii avea nevoie urgentă la baie! Deși Nico Rosberg nu-i mai este de multă vreme cel mai bun prieten, neamțul s-a oferit să-i dea o altă soluție. Dar un jurnalist a insistat să afle mai multe despre gusturile lui Hamilton în materie de muzică. Lewis a părut destul de nervos, dar a răspuns cu amabilitate, amânînd momentul plecării la toaletă. “Acum pot să plec?”, a implorat apoi. Urmăriți momentul amuzant începînd cu 16:55.

https://www.youtube.com/watch?v=myxpcGcY7Kk

Comentati?

Your email address will not be published.