Mercedes E63 AMG versus BMW M5. VIDEO

Mercedes E63 AMG S Estate
,
1.74K 0

 Nu ne-am putea plictisi vreodată de curse între mașini, iar, din fericire, jurnaliștii de la Auto Express își dau silința pentru a mulțumi cititorii. În videoclipul de mai jos puteți vedea cea mai recent cursă între Mercedes E63 AMG și BMW M5.

De vreme ce roadele imaginației lor ne uimesc neîncetat, jurnaliștii de la Auto Express au pregătit o nouă batălie în stil nemțesc, de data aceasta între două modele de performanță care nu ma au nevoie de nicio prezentare: BMW M5 și Mercedes E63 AMG S Estate.

Scânteia care a declanșat această cursă umăr la umăr a vrut să demonstreze care este cea mai rapidă mașină de familie pe pistă. Să vedem, deci, de ce sunt în stare cele două modele despre care v-am tot vorbit.

Pe hârtie, BMW M5 folosește un motor bi-turbo V8 de 4.4 litri ce produce 560 CP, pus în funcțiune de o transmisie cu dublu ambreiaj în șapte trepte. Rivalul său, Mercedes-Benz E 63 AMG S Estate dispune de 585 CP ce sunt produși de un motor bi-turbo V8 de 5.5 litri și o cutie automată în șapte viteze.

Puteți vedea cursa între întregime în videoclipul de mai jos, dar trebuie să menționăm, înainte de toate, că BMW M5 a terminat cursa de 1.800 de metri în 27.45 secunde, în timp ce Mercedes E 63 AMG a avut nevoie de 28.37 secunde.

Comentati?

Your email address will not be published.