Roadtrip: De la Lisabona la Stuttgart la bordul unui Mercedes-Benz E-Class

,
1.2K 0

3.000 de kilometri prin Europa, la bordul celei mai inteligente limuzine business, Mercedes-Benz E-Class. Este un roadtrip de povestit nepoților într-o bună zi. Trei aventurieri au pornit deja la drum.

Fotograful german Florian Roser, producătorul Arne Totz și modelul Marisa Papen au pornit într-o călătorie cu mașina pe care Mercedes o numește “Capodoperă a Inteligenței”, de la Lisabona, Portugalia, la Stuttgart, în Germania, vizitând pe drum Madrid, Montpellier și Annecy.

Mercedes-Benz E 300 glisează peste drum, în ritmul produs de sistemul audio ultra-performant Burmester, plutind deasupra ceții matinale, peste fluviul Tejo, pe cel mai lung pod al Europei, Vasco da Gama. Peste 17 kilometri de oțel și cabluri care leagă cele două zone ale capitalei portugheze.

 

Limuzina primește o grămadă de atenție pe străzile înguste ale cartierului poetic Bairo Alto. O întâlnire cu legendarul tramvai din Lisabona, în cartierul Baixa, demonstrează că parfumul clasic este mereu la modă.

Și mai departe pe drumuri cu serpentine pleacă E-Class. O călătorie lungă îi așteaptă pe cei trei, așa că vizitarea celui mai vestic punct al Europei continentale, Cabo da Roca, este amânată pentru altă dată.  Drumul către Stuttgart este lung și se află abia la început. Vă vom arăta continuarea călătoriei în episodul 2 al acestui roadtrip exclusivist.

Comentati?

Your email address will not be published.