Campionul Lewis Hamilton scapă teafăr și nevătămat

,
1.25K 0

Accidentul lui Lewis Hamilton a venit și a plecat, campionul a rămas teafăr și nevătămat. Dar nu putem spune același lucru despre mașina sa. Incidentul în care a fost implicat liderul Formula 1 a avut loc la Monaco.

Veștile despre accident au început să apară după ce însuși campionul și-a explicat întârzierea de o zi la Marele Premiu al Braziliei, care are loc weekend-ul acesta, pe contul său personal (oficial) de Instagram. “Am fost bolnav, am avut febră, dar am avut și un incindet stradal în Monaco, luni seara”, a explicat Hamilton.

“Nimeni nu a fost rănit, ceea ce este cel mai important. Dar mașina a fost grav avariată, iar eu am avut un contact superficial cu un vehicul staționat. Discutînd cu echipa și cu doctoral meu, am decis împreună că, cel mai bine pentru mine era să mă odihnesc acasă la mine și să plec o zi mai târziu.”

“Mă simt bine, tousul meu este pe o pantă ascendentă, deci foarte aproape de 100%. Sunt bucuros să mă aflu aici. Și evident, mă bucur de momentele petrecute în monopost”, a dezvăluit campionul din the Formula 1 pentru presa prezentă pe circuitul Interlagos.

Sinceritatea campionului a fost copleșitoare după după ceea ce ar trebui să fie una dinre cele mai oneste mărturisiri din ultima vreme. “Vă informez pentru că simt că trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Toți greșim, dar ce este mai important este să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm.”

Lewis Hamilton și-a adjudecat deja titlul în Formula 1 în 2015, cu trei curse înainte de finalul sezonului, odată cu succesul din Marele Premiu al Statelor Unite, pe circuitul din Austin, Texas.

Comentati?

Your email address will not be published.