Un Mercedes-Benz intră în plin într-un restaurant din Miami, Florida

,
897 0

A fost odată ca niciodată, un om pe numele său Carlos Castiglia, care locuia la Miami și care muncise zi și noapte, ani la rând, ca să-și pună o afacere, un restaurant, pe picioare. Și a fost odată ca niciodată, o femeie care, întâmplător, conducea un Mercedes, chiar pe strada pe care omul avea restaurantul. Când la un moment dat, aceasta a pierdut controlul și a intrat în plin în restaurant.

De obicei, Carlos ieșea pe ușa retaurantului pentru a-și întâmpina clienții cu o strângere de mână și un zâmbet. Acum a ieșit prin geamul spart ca să constate dezastrul. Soia Juan, în vârstă de 71 de ani, și-a dus Mercedes-ul direct în restaurantul lui. Cum a ajuns mașina ei din parcarea de peste drum în mijlocul sălii de mese este încă un mister.

O doamnă care a asistat la tot acest spectacul șocant, a povestit că un cauciuc a explodat. „Nu aveam nicio problemă cu frânele”, a spus șoferița.

La o verificare, polițiștii au constatat că șoferița luase trei amenzi în 10 ani, deci nu era chiar un conducător problematic. Ultimul incident avusese loc în 2013, când aceasta nu a oprit la semnul “STOP”.

Forțosul său Mercedes a rupt bordura și a spart țevile întâlnite în cale.

Din fericire, la acea oră nu se aflau clienți în local, incidentul având loc la ora 5:30 p.m., chiar înainte de haosul de la ora cinei. Câțiva angajați au suferit răni minore, fără să aibă însă nevoie de spitalizare.

“Slavă Domnului că nu s-a întâmplat ceva grav”, a declarat propietarul localului. “În rest, e doar fier stricat. Dar nu poți înlocui viața unui om.”

Proprietarul restaurantului, Carlos Castiglia, activează în industria alimentară de 27 de ani, dar niciodată nu i s-a întâmplat așa ceva. Restaurantul era acolo de 16 ani, dar acum necesită renovări masive și este închis pe termen nelimitat.

Comentati?

Your email address will not be published.