Zburați cu noi în viitor – Președintele Daimler joacă rol de însoțitor de zbor

,
1.32K 0

“Drag pasageri, bine ați venit la bord și vă mulțumim că zburați cu noi astăzi!” Așa își începe președintele Daimler discursul prin care le prezintă pasagerilor imaginari instrucțiunile care trebuie urmate la bord. Dar despre ce călătorie vorbește și de ce este steward? Astăzi, destinația noastră este viitorul în mobilitate. Așa că puneți-vă centurile de siguranță.

Nu am vrea ca evenimentele neașteptate să ne ia prin surprindere pe durata zborului, așa că rămâneți la locurile voastre și bucurați-vă de călătorie. Zborul către viitor ar putea fi destul de anevoios și pot apărea turbulențe în orice moment.

Dar cine pilotează avionul? Avem chiar patru căpitani în acest avion simbolic: Conectivitatea, Rularea Autonomă, Sharing-ul și Electrificarea.

“În cazul în care consultantul dumneavoastră financiar vă este vecin de scaun pe parcursul acestei călătorii și vă dezvăluie costurile acestui zbor, măștile de oxigen vor cădea automat din compartimentul aflat deasupra dumneavoastră “, glumește Dieter Zetsche în prezentarea sa.

Spotul publicitar cu o durată care depășește cu puțin 2 minute, face parte din Campania lansată de Mercedes-Benz alături de parternerul său pe termen lung, Lufthansa. Noul lor proiect poartă numele “Flying Lab” (“Laboratorul de Zbor”).

Comentati?

Your email address will not be published.