Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss foarte rar – de peste 3 ori mai scump ca nou

,
1.63K 0

Câte mașini exact ca a ta sunt în lume? Nenumărate, așa-i? Dar dacă ai deține una dintre cele 75 construite vreodată? Un Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Mosss este acum de vânzare cu un preț de peste trei ori mai mare ca atunci când era nou, în 2010.

La acea vreme, trebuia să fii posesorul unui SLR “standard” pentru a putea cumăra ediția “Stirling Moss”. Așa că asta este șansa ta să intri într-un club ultra-select. Care este prețul biletululi de intrare? Costă 2,6 milioane de euro, cam de trei ori mai mult ca în momentul lansării.

Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss (1)

Pentru aproape 3 milioane de euro, primești o mașină fabuloasă, dar care nu are nici acoperiș, nici parbriz. Primești în schimb un motor V8 de 5,5 litri, în stare să dezvolte 650 de cai putere și o viteză maximă de 350 km/h. SLR-ul “standard” se mulțumea cu 617 CP.

Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss (4)

Mașina a fost ținută în garaj, spune anunțul. Se pare că acolo a stat aproape toată viața sa: kilometrajul arată că a rulat aproximativ 4800 km.

Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss a fost maniera prin care compania a comemorat legendara victorie obținută de Sir Stirling în cursa Mille Miglia din 1955.

Dacă vă hotărâți să achizionați mașina, fiți atenți să cereți restul dacă dați 3 milioane de euro. De diferența de bani, vă puteți cumpăra o căciula și un fular. Cu siguranță veți avea nevoie de ele în noul dumneavoastră bolid făăr acoperiș și fără parbriz.

Comentati?

Your email address will not be published.