Mr. Bean renunţă la McLaren F1 pentru un SLS AMG

,
1.89K 0

Rowan Atkinson, intepretul celebrului personaj Mr. Bean, a dat un McLaren F1 pe un Mercedes-Benz SLS AMG. Şi a rămas şi cu un profit consistent, preţul obţinut pentru supercarul purpuriu fiind unul record.

Actorul de comedie şi-a vândut F1-ul, care împlinise recent 17 ani şi 41.000 mile, pentru nu mai puţin de 8 milioane de lire sterline, echivalentul a 12 milioane de dolari. Atkinson a câştigat, astfel, circa 7 milioane de lire, preţul iniţial din 1997 fiind estimat la 540.000 lire.

Să nu uităm şi că exoticul automobil, exemplarul cu numărul 64 din seria de numai 107 produse, a trecut prin două accidente serioase de-a lungul anilor.

mclaren

În 2009, artistul a intrat într-o coliziune frontală cu un Austin Metro, iar în august 2011, pe autostrada A605 din Peterborough, Atkinson a pierdut controlul volanului pe o porţiune de carosabil umed şi s-a oprit într-un parapet de pe marginea drumului. Maşina a ars parţial, dar Atkinson s-a ales, din fericire, doar cu câteva răni superficiale şi un umăr dislocat.

Reparaţia estimată la 910.000 de lire sterline sau aproximativ 1.06 milioane de euro, a durat mai bine de un an, operaţiunile de restaurare fiind realizate chiar de experţii companiei McLaren, la sediul central din Woking.

SLS-AMG6

Ajuns din nou la volanul maşinii sale mult iubite, simpaticul şi norocosul Rowan Atkinson a declarat că experienţa este comparabilă cu “senzaţia placută pe care o ai doar atunci când te îmbraci cu puloverul preferat.” Acum, Mr. Bean se consolează în compania unui alt supercar, de data aceasta de sorginte germană, un Mercedes-Benz SLS AMG roşu ca focul.

Comentati?

Your email address will not be published.