Un G-Class la New York, orașul care nu doarme niciodată

,
1.78K 0

Vă mai aduceți aminte hit-ul în care Sting cânta “I’m an alien, I’m a legal alien, I’m an Englishman in New York…”. Ei bine, Mercedes-AMG G 63 este un extraterestru regulamentar la New York. Un tânăr fotograf american a făcut o ședință foto impresionantă cu un G-Class pe post de fotomodel, pentru Mercedes-Benz USA. Haideți să vedem ce a ieșit!

Un fotograf tânăr și super talentat, Johnny Becket, a dus un G 63 AMG Crazy Color Edition în inima New-York-ului. G-Class-ul cu vopsea Tomato Red s-a trezit – cum zice alt hit, și mai vechi – în orașul care nu doarme niciodată, ca să își dea seama că este cel mai tare din parcare!

De la Affalterbach, G-ul a scăpat de tristețea tipică micilor orașe (“little town blues”), reușind să o ia de la capăt în bătrânul New York. Pentru că dacă a reușit acolo, va reuși oriunde. Și da, vorbim despre mașina care rezistă atunci când drumul nu mai poate. Nu există off-road la New York, în jurul clădirilor din oțel și sticlă. Dar există, în schimb, blocaje rutiere, oameni alergînd din toate direcțiile și șoferi de taxi care dau volumul la maximum atunci când super piesa interpretată mai întâi de Sinatra, apoi de Liza Minelli este dat la radio, și deschid geamurile în timp ce cântă versurile: “New York, New Yooooork…”

G-Class nu este un englez la New York, cum se laudă Sting, ci un neamț, un extraterestru regulamentar care mușcă din Big Apple. Și tot așa cum spune Sting, este nevoie de mai mult decât o atitudine de luptă ca să fii cineva. G 63 AMG, cu veșnica sa atitudine sa gata de război, își arată acum partea blândă într-un oraș care nu e doar un punct pe hartă, ci un stil de viață.

Comentati?

Your email address will not be published.