Razna în Ucraina! Un șofer încearcă să facă praf un Mercedes G63 AMG în off-road

,
1.35K 0

Un șofer a luat-o razna de tot în Ucraina! Probabil că a uitat să-și ia pastilele, pentru că a încercat să facă praf un Mercedes G63 AMG într-o demonstrație incredibilă în off-road. Misiune eșuată însă. Mașina a încheiat traseul învăluită în fum, dar motorul încă mai funcționa, în timp ce spectatorii îl aplaudau frenetic pe nebunul de la volan.

Acest Mercedes G63 AMG a fost forjat la maximum prin apă și noroi, iar și iar, de către un șofer complet nebun, până când mașina a rămas blocată și a avut nevoie de ajutor pentru a ieși la mal.

Credeți că nebunul s-a oprit? Ei bine, departe de el acest gând! Cel de la volan s-a aventurat iar în lacul improvizat și surprinzător, Mercedes-ul a ieșit fără niciun ajutor de această dată.

Săracul V8 de sub capotă s-a sufocat probabil în timpul demonstrației scandaloase. Când șoferul a luat, în sfârșit, piciorul de pe pedala de accelerație, cei din jur s-au repezit să ridice capota și au dezvăluit unitatea învăluită în fum, dar încă funcționând.

Deși acoperită în straturi de noroi, caroseria SUV-ului AMG părea intactă, dar vegetație din lac îi atârna de grila radiatorului.

 

Comentati?

Your email address will not be published.