Mercedes-AMG GT din timpul testelor. VIDEO

,
1.65K 0

Nu este greu să vă dați seama cu lansarea unui model de performanță precum AMG GT nu este floare la ureche. Chiar dacă te numești Mercedes-Benz, sunt un million de lucruri care trebuie să se sincronizeze. De aceea a fost inventată testarea produsului.

La începutul lunii octombrie v-am arătat (mai bine zis, ați ascultat) cum „rage” motorul V8 al modelului AMG GT la simpla apăsare a pedalei de accelerație. Dar pentru ca simfonia să se transforme într-un spectacol de excepție, AMG GT a trecut printr-o serie de teste de sunet. Dacă vrei să vezi cum s-a descurcat, tot ce trebuie să faci este să vizionezi videoclipul de mai jos:

Ce ziceți de teste pe zăpadă? Fiecare supercar trebuie să treacă prin astfel de teste, iar AMG GT nu face excepție de la regulă. Bineînțeles, o porție mică de drift prin zăpada suedeză nu a omorât pe nimeni, așadar să vedem cum se descurcă vedeta Mercedes-Benz pe suprafețe alunecoase:

Din Suedia cea plină de zăpadă și până în Africa de Sud cu peisajele sale variate, noul AMG GT a reușit să străbată lumea cu stil, având un singur scop: să ofere performanțe de top indiferent de condițiile atmosferice. Iată cum se descurcă coupe-ul în aventura sa semi-exotică:

Nu în cele din urmă, coupe-ul a vizitat uzina de la Papenburg unde inginerii au testat modelul AMG GT pe circuit și pe suprafețe umede pentru a-l ajusta și pentru a-i finisa direcția, agilitatea și manevrabilitatea.

Sursa: Mercedes-Benz

Comentati?

Your email address will not be published.