Mercedes-AMG GT din timpul testelor. VIDEO
, / 979 0

Mercedes-AMG GT din timpul testelor. VIDEO

SHARE
Home AMG AMG GT Mercedes-AMG GT din timpul testelor. VIDEO

Nu este greu să vă dați seama cu lansarea unui model de performanță precum AMG GT nu este floare la ureche. Chiar dacă te numești Mercedes-Benz, sunt un million de lucruri care trebuie să se sincronizeze. De aceea a fost inventată testarea produsului.

La începutul lunii octombrie v-am arătat (mai bine zis, ați ascultat) cum „rage” motorul V8 al modelului AMG GT la simpla apăsare a pedalei de accelerație. Dar pentru ca simfonia să se transforme într-un spectacol de excepție, AMG GT a trecut printr-o serie de teste de sunet. Dacă vrei să vezi cum s-a descurcat, tot ce trebuie să faci este să vizionezi videoclipul de mai jos:

Ce ziceți de teste pe zăpadă? Fiecare supercar trebuie să treacă prin astfel de teste, iar AMG GT nu face excepție de la regulă. Bineînțeles, o porție mică de drift prin zăpada suedeză nu a omorât pe nimeni, așadar să vedem cum se descurcă vedeta Mercedes-Benz pe suprafețe alunecoase:

Din Suedia cea plină de zăpadă și până în Africa de Sud cu peisajele sale variate, noul AMG GT a reușit să străbată lumea cu stil, având un singur scop: să ofere performanțe de top indiferent de condițiile atmosferice. Iată cum se descurcă coupe-ul în aventura sa semi-exotică:

Nu în cele din urmă, coupe-ul a vizitat uzina de la Papenburg unde inginerii au testat modelul AMG GT pe circuit și pe suprafețe umede pentru a-l ajusta și pentru a-i finisa direcția, agilitatea și manevrabilitatea.

Sursa: Mercedes-Benz

Comentati?

Your email address will not be published.