Rollercoaster – Mercedes-AMG GT R în Europa-Park

,
1.49K 0

Bestia Verde a fugit din Iadul Verde ca să dea un tur Insulei de Smarald și ca să fie personajul principal într-o sesiune cu totul specială. Insula de Smarald este zona nou construită în parc, denumită și Irlanda. Foto: Gijs Spierings Photography.

Mașina sport pur-sânge vine la pachet cu 585 CP, ceea ce îi asigură titlul de cel mai puternic bolid construit în totalitate la Affalterbach. Elementele de aerodinamică active și înfățișarea modelului au găsit decorul perfect într-unul dintre cele mai mari parcuri de distracție ale Europei.

Mercedes-AMG GT R (1)

Mercedes-AMG GT R, vopsit în “AMG green hell magno”, vine cu grila Panamericana, readusă în prim plan anul trecut, odată cu lansarea modeulului GT3. Statura sa robustă este scoasă în evidență de aripile proeminente și de eleronul reglabil din spate.

Capota solidă și curbată a GT R-ului adăpotește deja familiarul motor V8 biturbo de 4,0 litri, însă cu un plus de putere. Cu 15 kilograme mai ușor ca GT S, la 1.630 kg, în ciuda tutuor tehnologiilor de ultimă oră pe care le înglobează, bolidul sprintează de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde, până la viteza maximă de 318 km/h.

Mercedes-AMG GT R (1)

Dar numerele nu arată tot ce poate această mașină pe care Daimler intenționează să o vândă într-o ediție limitată de numai 2000 de unități, transformând “Bestia verde” într-o veritabilă mașină de colecție.

Europa Park, decorul pentru impesionanta ședință foto, are nu mai puțin de douăsprezece montagne russe. Parcul poate primi zilnic aproape 50 000 de vizitatori. 5 milioane de turiști au vizitat parcul în 2015, producân venituri totale de 300 de milioane de euro. Parcul este deschis tot anul.

Comentati?

Your email address will not be published.