Noul Mercedes G-Class 2018 spionat în Alpi

,
1.94K 0

Noul Mercedes G-Class 2018 a fost din nou spionat. Ecartament mai mare, sistem electric de direcție, suspensie independentă și motoare noi: Daimler modernizează SUV-ul din temelii.

Pentru a doua oară, fotografii spion au putut surprinde prototipul Mercedes-Benz G-Class 2018. La o primă vedere, avem în fața ochilor actualul G-Class, desi modelul este semnificativ mai lat decât versiunea disponibilă la ora actuală în showroom-uri. Într-adevăr, este posibil ca o versiune actuală și mai lată a G-ului să fie folosită în teste, echipată însă cu tehnologia succesorului. Ne așteptăm ca versiunea finală să aibă un design ceva mai futurist, influențat de Conceptul Ener-G-Force.

2018-mercedes-g-class-5

Noua platformă mai lată va oferi și un spațiu interior mărit. Și lucrurile nu se opresc aici. Noul G-Class va fi beneficia de o platformă complet nouă, modernă, care va asigura o reducere a greutății de câteva sute de kilograme. În plus, SUV-ul va fi propulsat, fără doar și poate, de noile motoare cu șase cilindri pe care Mercedes le-a dezăluit recent. Puterea maximă va ajunge la 313 CP pentru versiunea diesel.

Pentru mai mult spațiu în habitaculu, noul G-Class va câștiga în lățime: zece centimetre în plus îi vor duce lățimea la 1,97 metri. În plus față de ecartamentul superior, viitorul G-Class primește direcție electromecanică și suspensie independentă. Mercedes vrea, în sfârșit, să ridice confortul SUV-ului la un nivel contemporan.

Și în ceea ce privește sistemele de asistență, noul G-Class intră în noul mileniu cu funcția de rulare autonomă moștenită de la E-Class. Este de așteptat ca prețul să crească, pentru că G-Class va urca mai sus în segmentul de lux.

2018-mercedes-g-class-2

Foto: AutoWeek.nl

 

Comentati?

Your email address will not be published.