În numele aventurii – Mercedes-Benz G-Class în Munții Dolomiți

,
1.27K 0

Plecăm undeva? Așa se pare! Sunteți pregătiți pentru această călătorie? Mergem către crestele munților și avem mașinile potrivite pentru această aventură. Mercedes-Benz G-Class îi duce pe călători pe rutile favorite către munții Tirolului de Sud.

Frunzele care își schimbă culorile, vârfurile acoperite de zăpadă, norii grei suspendați deasupra lacurilor montane. Este Tirolul de Sud in Munții Dolomiți. Fotografii au petrecut nu mai puțin de șapte zile explorând cea mai nordică provincie a Italiei. Le-au fost tovarăși de drum două SUV-uri Mercedes-Benz G-Class. Șase iubitori de natură și dornici de aventură, călătorind la bordul uriașelor SUV-uri Mercedes.

Mercedes-Benz G-Class (3)

Drumuri înguste și pline de serpentine șerpuiesc prin munți. Doar un parapet separă G-urile și pe cei aflați la bordul lor de prăpastie. Natura îi uluiește pe călători după fiecare viraj. Pantele abrupte nu sunt o problemă pentru atotputernicele SUV-uri. Vehiculele construite cu scop militar își demonstrează abilitățile în condițiile dure pentru care au fost anume construite.

“Tot drumul ne-am oprit să facem fotografii. Dar cu siguranță, le-am dat mașinilor șansa să demonstreze ce pot”, spun fotografii.

Mercedes-Benz G-Class (4)

Stâncile se ridică maiestuos către nori, conturând un orizont scăldat în lumina topită a soarelui. Nu a fost misiune ușoară pentru călătorii nevoiți să lase SUV-urile în urmă și să se cațere pe munte, alegând intenționat cele mai abrupte urcușuri și cele mai dificile rute, totul în numele aventurii.

“Când am ajuns în vârful muntelui, eram complet epuizați. Pur și simplu, nici nu mai aveam energie ca să ne bucurăm,” spun fotografii călători despre momentul în care au văzut paradisul de sus. “Am fost complet uluiți de acea panorama extraordinară. Nu se poate descrie în cuvinte sentimentul din momentul în care am ajuns în vârf și am putut urmări apusul soarelui. A meritat fiecare pas.”

Călătorii și-au câștigat dreptul de a vedea peisajul care taie respirața. Fericiți și epuizați, s-au bucurat apoi de delicatese locale la cabana din vârful muntelui.

 

Comentati?

Your email address will not be published.