Nu e tocmai genul lui de mașină: Lewis Hamilton a primit un Maybach

,
1.62K 0

Lewis Hamilton s-a consolat rapid după eșecul din Singapore. Dublul campion mondial tocmai a primit un Mercedes-Maybach S600. Nu e tocmai genul de mașină în care ne-am fi așteptat să-l vedem pe omul care manevrează pe circuit cu unul dintre cele mai rapide vehicule din lume…

Mercedes-Maybach este o mașină atipică pentru Lewis Hamilton și nu are nimic în comun – poate doar brand-ul – cu monopostul său hibrid de Formula 1, Mercedes AMG Petronas. Dar cine ar refuza un Maybach? Chiar înainte de a se urca în avion pentru a pleca spre Asia pentru Marele Premiu al Japoniei, Hamilton s-a dat mare cu noua sa limuzină. Dar după zâmbetul larg pe care l-a afișat în fotografie, se pare că și-a revenit complet după ce a fost nevoit să abandoneze din motive tehnice în Singapore. “Noul meu bici!”, a fost descrierea scrisă de el pe Instagram. Dar a uitat să menționeze dacă va prefera să aibă un șofer sau dacă se va urca el însuși la volanul super limuzinei cu jante cromate.

Cu doar două săptămâni în urmă, Lewis Hamilton se fotografia lângă un G 63 AMG 6×6 și își întreba admiratorii dacă ar trebui să-și cumpere și el unul. Evident, a decis să nu o facă, iar acum s-a ales cu o limuzină exclusivistă.

lewis-hamilton-g63-6x6

Compania de la Stuttgart susține că Mercedes-Maybach S-Class S600 este cea mai silențioasă limuzină de serie din lume. Sunetul motorului V12 twn turbo, care dezvoltă 523 CP și 830 Nm nu ajunge la prețioșii ocupanți.

Colecția de mașini a lui Hamilton include supermașini cum ar fi Pagani Zonda 760LH, Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, mașina sport plug-in hybrid McLaren P1, Ferrari LaFerrari și clasicul Shelby Mustang.

Comentati?

Your email address will not be published.